Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ostravském klubu je zavražděn protějovský podnikatel Čihák. Vyšetřování případu se ujímá major Hrubý (J. Bartoška) a jeho kolega Vébr z ostravské kriminálky. Podezření padne na dvojici protějovských podnikatelů, kteří stejně jako Čihák obchodovali s lihem a v poslední době mezi sebou vedli konkurenční boj o zakázky do zahraničí. Mezitím se celý Protějov připravuje na tradiční Sousedské slavnosti. Major Hrubý osloví Topinku (R. Mikluš), aby byl kriminalistům nápomocen při jejich sledovací akci během slavností. Do průběhu Sousedských slavností ale zasáhne nájemný vrah, který chce zabít dalšího z dvojice podezřelých podnikatelů. A je to právě Topinka, který se odhodlá zasáhnout a za dramatických okolností nejen zneškodnit vraha, ale i zachránit milovanou pošťačku Lucii (J. Boková). (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné vybočení od předešlých dílů. Vraždy, akce, střelba,... Nechyběl ani humor a jsem rád za Irenu na scéně. Dr. Elinger se tu jen mihl, což je škoda, ale i přesto nadprůměrná epizoda v rámci seriálu. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl začíná netradičně drsně - vraždou podnikatele v Ostravě. Pak se už vracíme do Protějova, kde se chystají místní tradiční slavnosti. Topinka nenechává nic náhodě a "rázně" pomáhá s organizací. Do toho přijede Bartoška se svým týmem, aby hlídal další dva protějovské podnikatele, kterým by mohl nájemný vrah jít po krku. Tentokrát se dočkáme i trochu netradičně poctivé akce, po delší odmlce se do děje vrátí Miloš Tomáše Měcháčka a trochu si i zarepuje. Rozhodně lepší průměr, dobrý díl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marcinková Svarinská - slovenský dream team v díle topinky, na kterého jsem si definitivně zvykl ( k čemuž pomohly všechny komerční televize, které v tu dobu vysílají samé hlouposti ). Případ vraha na městských slavnostech v důchodcovsky pohodičkovém pomalém tempu vyprávění zakončení akčně. ()

Reklama

Reklama