Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vlaku mířícím do Protějova je ukradena vzácná historická známka jednomu z cestujících panu Tyčkovi. Lucie Mazalová (J. Boková), která je rovněž jednou z pasažérek, přivolá na nádraží Tomáše Topinku (R. Mikluš). Ten se iniciativně ujímá vyšetřování případu, zadrží vlak, z něhož udělá místo činu, a začne s výslechy. Nepříjemné je, že jednou z možných podezřelých je právě i jeho Lucie. Navíc se opět setkává také s Klárou Volnou (E. Maximová), bývalou policistkou, kterou kdysi zatknul a která se do Protějova vrací po propuštění z vězení, a to celou situaci ještě zkomplikuje. Případ se zamotává a na nádraží postupně dojíždí i Marie Topinková (V. Freimanová) s majorem Hrubým (J. Bartoška). Ten navrhne, aby byla ve vagónu, kde k odcizení došlo, provedena rekonstrukce. Lucie si s Klárou evidentně nepadly do oka a začnou mezi sebou soupeřit. Vzácná známka je nakonec náhodou objevena, ale rozuzlení celé zapeklité krádeže má ještě úplně jiné, nečekané vysvětlení. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co na začátku vypadalo jako zajímavý přílib, stalo se v mezičase nezáživnou rutinou. Nejvíc škodí příliš školometský scénář. Komediální seriál s kriminální zápletkou, který je předvídatelný jak v ději, tak i ve vývoji postav, je pro diváka zbytečný. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, opět pád do nemastného neslaného průměru. Topinka vítězí tam, kde se tvůrci nebojí absurdního humoru. Jakmile začnou konstruovat "reálný příběh", jsou naprosto v koncích. Takže milí tvůrci, více modrých Radegastů a méně "příběhů ze života" prosím. Ve vašem vlastním zájmu... Celkový dojem: 65% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchý případ, jako strážmistr. Všechny opět převálcoval Bartoška. Ovšem milý a lidský příběh bylo lze v pohodě a klidu sledovat. Navíc Modrý Radegast je úsměvný sám o sobě. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě jeden z těch podařenějších dílů, není tu sice až tak extra moc srandy, ale je to příjemný díl o hledání "vzácné" známky, která byla ukradena ve vlaku mířícím do Protějova. Navíc se do děje z celovečerního filmu vrací bývalá policistka, nyní propuštěná a snad i polepšená Klára Volná. Topinka se tu tolik nepitvoří, vtipná je určitě scéna, kdy chce seknout se svým povoláním a téměř si strhá výložku. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl odehrávající se na jednom místě s osmi herci kde se řeší ukradená vzácná známka - o třídu lepší než minulý díl, ale jako filmového diváka mne to uspokojilo, protože jsem nenáročný divák ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený díl, i když zápletka byla opravdu primitivní. Na druhou stranu měly postavy co hrát a pošťačka přestala být nemastnou neslanou postavou, která byla v seriálu do té doby spíš pro okrasu. Kdyby takhle vypadal celý seriál, bylo by to fajn. ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen pár dílů, ale herci mi přijdou sympatičtí i příběhy mi připadají celkem vtipné..takže proč ne..lepší než kriminálky z produkce Novy.. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý nápad a díl... Sice je to úsměvné, ale dobře natočené... Ta scéna s Tomášem byla super jak si dal toho panáka, chtěl si urvat odznak a litoval se :))) Teda ještě, že major je v důchodu a to rozuzlení bylo fajné... ()

Reklama

Reklama