Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (7)

Zločin na poště (2019) (E01) 

Lidé v Protějově si zvykli na to, že zde stačí hlídat pořádek místní jednoduchý dobrák (slovy majora z Ostravy idiot) Topinka. Ten se vrhl na vyšetřování velkého zločinu. Indicie mu padaly samy do klína, až překvapil kriminálku i pachatele. Že je idiot se ale opět ukázalo na konci. Vedle Bartošky je tento stav inteligence ještě více patrný. Parodie na jedno zhlédnutí. ()

Zločin v penzionu (2019) (E02) 

Parodie na krimi pokračuje. Pachatelé se usvědčili téměř sami a Topinka byl tentokrát označen pouze za blbce. Maminka je půvabná, doktor Elinger je do seriálu tlačen téměř násilně a nad dějem asi nesmí člověk přemýšlet. ()

Zločin na farmě (2019) (E03) 

Tentokrát byli na scéně dva pitomci. Tedy i na slovenské straně se nachází bláznivý policista. Jejich skoro spolupráce nese plody, "vraždy" ovcí byly vyřešeny. Byť tentokrát vlastně hlavně díky sestře. Je to opravdu ulítlé, ale občas jsem se zasmál. Nejvíce mě ale pobavil doktor, nikoliv policista. ()

Zločin v ordinaci (2019) (E04) 

První polovina tohoto dílu se trochu vlekla a humor byl příliš nucený, ale ke konci autoři přidali na vtipu. Řešení případu navíc bylo originální. A když se v závěru sešli protagonisté v ordinaci, připomněl jsem si i výborné obsazení rolí. ()

Zločin na hřišti (2019) (E05) 

Ta obrovská radost po skončení zápasu byla asi nejsvětlejší moment dílu. Jinak Topinka je ve své naivitě už trochu otravný, na druhou stranu dnes bylo více Bartošky a Donutila, kteří dojem vylepšili. ()

Zločin na tanečním parketu (2019) (E06) 

Akce se střelbou, to bych opravdu nečekal. Ale ani se mi do konceptu seriálu o dobráckém slaboduchém policistovi nehodí. Holt nám sem ale přišly ostravsé stopy. ()

Zločin ve vlaku (2019) (E09) 

Jednoduchý případ, jako strážmistr. Všechny opět převálcoval Bartoška. Ovšem milý a lidský příběh bylo lze v pohodě a klidu sledovat. Navíc Modrý Radegast je úsměvný sám o sobě. ()

Reklama

Reklama