Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V souvislosti s náhlou tragédií objevuje londýnská violoncellistka tajemství, které spojuje její matku se zmizením malé holčičky v jednom velšském městečku. (Netflix)

Recenze (4)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Z popisu mě to zaujalo a čekal jsem nějaký větší fantasy/horor prvek. Bohužel to je celé takové mdlé a nijak mě to nezaujalo. Jediná výhoda je, že to má jen šest epizod. Aspoň potěšila herečka z Ripper Street. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po tragické matčině smrti mladá žena zjišťuje, že její rodiče nejspíš nebyli její rodiče a tak se vydá do Walesu, aby vypátrala, kdo vlastně je a co se před lety stalo. Jenže na místě se s ní skoro nikdo nechce bavit a navíc má v patách nadpřirozené cosi, které jí hází klacky pod nohy. I když byl ten mysteriozní prvek věcí, která mě k seriálu nalákala, klidně bych se bez něho obešel, protože z mého pohledu tady působil rušivě. Samotná atmosféra zapadlého městečka by mi stačila sama o sobě. Nicméně řekněme tři díly to docela šlo a byl jsem zvědav, kam to celé povede. Jenže pak mi začaly lézt všechny postavy pomalu ale jistě na nervy, některé motivy se opakovaly a celý děj se zamotával do nesmyslného klubka, jehož rozpletení mě zrovna moc neuspokojilo. Poslední díl už jsem dokoukával se sebezapřením. Alespoń herecky to bylo na úrovni a Lydia Wilson působila hodně sympatickým dojmem. Nicméně ani ta mě nezachránila před zklamáním. 50% ()

RobLord 

všechny recenze uživatele

Seriál funguje zhruba do poloviny. Jakmile se začne s nadpřirozenem, které mimochodem vyhledávám, jde to celé do kopru. Jako thriller by to bylo na 4 hvězdy, jako fantasy nebo horor to má sílu nedomrlého chcípáčka. ()

Reklama

Reklama