Reklama

Reklama

Tři mušketýři 2

  • Česko Čtyři mušketýři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Uplynula krátká doba od jmenování d’Artagnana královským mušketýrem. Královna Anna nezapomněla na služby, které jí prokázal, ale ani na kardinálovy agenty Rocheforta, a Milady de Winter neopustila nenávist a touha po pomstě za překažené plány. Spolu se svými přáteli, Athosem, Porthosem a Aramisem bojuje d’Artagnan v armádě Ludvíka XIII. u pevnosti La Rochelle proti vzbouřeným hugenotům. A cesty všech hrdinů se opět propletou, aby uzavřely osud svůj či osud toho druhého. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší Dumasova adaptace mušketýrského kvarteta. Výborné kostýmy a výprava, šermířské souboje skvěle zvládnuté výborné herci sedící do svých rolí jak klaďáci v čele s drsňákem Oliverem, tak záporáci, kterým vládne důstojný pán Heston - i přes různé jiné adaptace z moderní doby, Lesterova verze dodneška nepřekonaná - Jeden za všechny, všichni za jednoho ! - 85 % ()

Kremik 

všechny recenze uživatele

Pro mě je druhý díl ještě o fousek z morčete lepší. Líbí se mi ta větší dramatičnost a tragičnost příběhu. Herci opět vynikající. Pro mnohé tam určitě bude chybět více humoru a vtipnost Lesterovi režie. Tohle je spíše přímočaré drama, které rychle spěje k neodvratnému konci. Lalo Schifrin stvořil překrásnou hudbu, především téma Athose a Milady. ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Tři mušketýři dle mého gusta. Mají vtip i šarm a ovčem i šerm. Sice když mi někdo připomene onoho gaskoňce, nebo pokud si čtu listy pana Dumase, tak D'Artagnan je u mě mladý kluk s knírkem a bradkou. Ale York mě přesvědčil, že je správnou volbou. Dvojka se mi líbí ještě víc než jednička. Možna to je tou hudbou, možná tím monologem Athose o muži, jež miloval jednu dívku, možná těmi emocemi, které nahnali nenávist do očí d'Artagnanovi, když zjistí, že jeho milovaná je mrtvá.... Výborný film! Jen do dnes uvažuju, proč byly vystřiženy záverečná scény s popravou milady de Winter v původním českém výborném dabingu. Nedávno jsem viděl v České televizi reprízu a zajímalo mě, zda chybějící scény doplní. Doplnili. Ale jen pohled na kata se sekerou. Ale část, kdy Athos zadrží DArtagnana, chybí... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní je podstatne veľkolepejšia akcia, ale stále len priemerne prevedená. Nijak extra ma nebavila. Príbeh už občas ponúkne aj vážnejšie chvíľky, ale herci stále nemajú priestor na nejaké dramatické výkony. Bohužiaľ je tu oveľa menej humoru, takže celkovo mi to v každom ohľade pripadalo priemerné. 5/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Druhá část (ne díl) skvělého filmu Richarda Lestera byla stejně úchvatná a solidně natočená, jako ta první, možná bych řekl, že na tehdejší dobu i odvážnější a „drsnější“. Opět zde většina zúčastněných předvedla bravurní herecké výkony, šermířské souboje – nechybí emoce a hlavně je to našlapané nejen akcí ale i jistou formou humoru. Jako malý jsem na tomto dvojdíle hodně ujížděl a dodnes ho mám velmi rád. Takže ještě jednou: „Jeden za všechny, všichni za jednoho“ a další nadprůměrná záležitost, na kterou nedám dopustit. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen ve stejném roce jako předchozí díl Tři mušketýři (1973). (Listeroman)

Reklama

Reklama