Reklama

Reklama

Domácí hřiště

(seriál)
TV spot
Norsko, (2018–2019), 15 h 24 min (Minutáž: 44–64 min)

Tvůrci:

Johan Fasting

Hrají:

Ane Dahl Torp, John Carew, Axel Gehrken Bøyum, Emma Bones, Nader Khademi, Morten Svartveit, Rolf Kristian Larsen, Julia Bache-Wiig, Lars Arentz-Hansen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Když fotbalový klub ztratí trenéra těsně před začátkem ligové sezóny, dostane historickou šanci poprvé trénovat tým žena Helena Mikkelsen. Nebude to mít jednoduché ‒ musí se umět prosadit na místě, kde dominují hlavně muži. (Televize Seznam)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková skandinávská variace na Teda Lassa. Jen vážnější, feminističtější a místy více i méně fotbalovější (dle konkrétního dílu). Norové si tu ale udrželi svojí standardní filmařskou kvalitu včetně i dobře nasnímaného krásného prostředí. Některé díly byly třeba vysloveně super. Horší to ale bylo s jednotlivými vztahy v tom městečku. Třeba Helena byla místy fakt na ránu. A to i přesto, že jsem jí coby první trenérce mužského fotbalového týmu přál veleúspěch. Její chování místy bylo hodně za hranou. Stejně tak i její dcera. Ta v dění byla úplně navíc a s fotbalovým světem neměla pranic společného. Její pubertální výjevy byly největším kamenem seriálu (když teda pominu ty ultra zbytečné LGBT momenty) a táhnuly je dost ke dnu. Naštěstí pak vždy přišel nějakej díl, kterej se zaměřil na fotbal a já byl nadšen. A to v obou sériích. Vztah k fotbalistům (a některým obzvlášť) se naopak tvořil velice snadno. Dvě série jsem nakonec slupnul jako malinu a musím říct, že zakončení tohoto příběhu bylo více než hezké. I přesto, že se plánovala třetí série, která se asi nikdy nezrealizuje, seriál není obsahem, ani jeho závěrem, ztrátou času. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dvě série nebyly asi úplnou ztrátou času, chvilkama i bavily, ale to o tom fotbale je prostě mimo. Celé to je spíš taková nepodařená telenovela. Těch 86 co tady je, by chtělo stáhnout na odpovídajících 50. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Sprvu sympatická hlavná postava sa s pribudajúcimi dielmi transformuje na totálnu zrúdu ktorá si neustále pchá pod hornú peru "SNUS" (https://en.wikipedia.org/wiki/Snus) čo je teda pekný hnus a fakt mi to liezlo na nervi.Končím po 4.dieli.Možno to skúsim ešte dopozerať,ale nateraz mám toho viac ako dosť. ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Vyborne v momentech kdy se tvurci opravdu venuji fotbalu. Bohuzel se, po severskem zpusobu, zase celou dobu resi osobni a milostne problemy hracu, treneru, sponzoru, fanousku, milenek, spoluzaku, kamaradu, kucharu a decek jich vsech. Slusneho materialu je tak na tri dily a z toho ten posledni muze zustat skoro beze zmeny. Mam sto chuti dat 2** aby se hodnoceni vratilo na zem. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Tak do toho se nám nechtělo. A chyba lávky. Je to moc pěkné. Napínavé, slušné a emocionální. Ane Dahl Torp je neskutečně sympatická. Jak v roli tak normálně. ()

Související novinky

Reklama

Reklama