Reklama

Reklama

Domácí hřiště

(seriál)
TV spot
Norsko, (2018–2019), 15 h 24 min (Minutáž: 44–64 min)

Tvůrci:

Johan Fasting

Hrají:

Ane Dahl Torp, John Carew, Axel Gehrken Bøyum, Emma Bones, Nader Khademi, Morten Svartveit, Rolf Kristian Larsen, Julia Bache-Wiig, Lars Arentz-Hansen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Když fotbalový klub ztratí trenéra těsně před začátkem ligové sezóny, dostane historickou šanci poprvé trénovat tým žena Helena Mikkelsen. Nebude to mít jednoduché ‒ musí se umět prosadit na místě, kde dominují hlavně muži. (Televize Seznam)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (3)

Domácí hřiště (2018) 

Ty dvě série nebyly asi úplnou ztrátou času, chvilkama i bavily, ale to o tom fotbale je prostě mimo. Celé to je spíš taková nepodařená telenovela. Těch 86 co tady je, by chtělo stáhnout na odpovídajících 50. ()

Série 1 (2018) (S01) 

John Carew si to tu herecky docela dává, ale stadiony, akce, tréninky a všechno kolem fotbalu působí jak z krajského přeboru (to myslím vážně). A dějově to zase zavání až moc "telenovelskou atmosférou", ale možná i díky tomu se z toho stalo fain GP. U s2 rozhodně budu, ikdyž zázraky nečekám. 5/10 ()

Série 2 (2019) (S02) 

Tohle je prostě zase špatné. Spíš než fotbal se tu řeší mimózní vztahy a prapodivné zápletky (majitel?), a i ten Carew časem vyklidí pole...poslal bych Norům Okresní přebor, ať vidí, jak se dělá fotbal v kombinaci s dramatem a komedií. ()

Související novinky

Reklama

Reklama