Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (231)

POMO 

všechny recenze uživatele

Veselá epizodková groteska s dobrou muzikou, sympatickými Beatlami, britským humorom a jedným srandovným dedkom. Čiernobiela a pritom tak živá! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Někomu četli v dětství před spaním pohádku, někomu zpívali ukolébavku, mě pouštěli Beatles a tak jsem k tomuto rychlokvašenému, nicméně dobu a náladu asi dost dobře vystihujícímu dílku, shovívavá. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Fanastičtí John, Paul, George a Ringo ve filmu o tom, co všechno se dá stihnout v jeden koncertní den. Je vidět, že se všichni ohromně bavili, což můžeme dělat i my při sledování tohohle filmu. Mimochodem Paulův dědeček nemá chybu. Kdo miluje hudbu Beatles, tomu se to nejspíš bude líbit, kdo ne (někdo takový taky může existovat?), má smůlu, ale bavit se může dobře i tak. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních videoklipově pojatých filmů. Za písničkami, elánem a poťouchlým humorem mizí druhořadá dějová linie, ale tohle je film o Beatles, ne o ději, a já chci věřit, že to ve skutečnosti byla stejně neodhadnutelná, stejně divoká banda. 75% Zajímavé komentáře: Eddard, #47 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dick Lester to natočil jakoby dokumentárním způsobem, nechal všem jejich přirozenost (zhulenej Ringo Starr hrál skvěle), památné jsou postavy (dědeček Paula McCartneyho), nebo dialogy (dáma a identita Johna Lennona). 90%. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Poněkud ztřeštěná hudební komedie se známou liverpoolskou čtveřicí v hlavních rolích. Plno bezvadných písniček, dobré gagy, kterých se všichni členové Beatles účastní stejnoměrně a zároveň alespoň přibližná ukázka atmosféry jejich koncertů. Panebože, to bylo šílenství! ()

woody 

všechny recenze uživatele

Super Beatlesácký humor ve skvělem Beatlesáckém filmu!!Sami musíte uznat že písně A hard day´s night a Can´t buy me love jsou jedny z nejlepších filmových a vůbec.Ringo a Cartneyův děda jsou nejlepší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO /// ,, NEVIDĚLI JSTE DĚDU?"... ,,PAUL MI HO DAL DO KAPSY."...,,VY JSTE HO ZTRATILI!" ...,,NEPŘEHÁNĚJ".... /// Tohle už dneska nikdo nenatočí... Faktem je, že i vyklepaná metalová hlava (jako já) musí mít ráda třeba Can´t buy me love. ,,PODNIKNEM NĚCO?“ Chlapíci šířící optimismus (ještě než někteří propadli depresím) musej i díky (nebo hlavně?) dědovi vyloudit úsměv nejen z nostalgie. Když pozoruju, jak se mladej baví, jsem rád, že tenhle film jakoby nezestárl a já si tyhle týpky budu pamatovat navždycky takovýhle. A doufám, že mý děcka taky. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem známej chovatel Brouků. 2.) Chci dětem ukázat něco (rozumnýho) z hudební historie. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Občas vídám jev nazvaný "fotky, které vás donutí pociťovat stesk nad věcmi, které jste přitom nezažili" a Perný den mi přesně takový stav způsobuje. Konkrétně scéna, kdy se John, Paul a George rozhodnout pomocí songu "If I Fell" rozveselit ubručeného Ringa a během společného hraní se začnou všichni usmívat a píseň si užívat. Mám v takovou chvíli nejširší úsměv od ucha k uchu a mám ho nakonec po většinu toho nejhezčího chaosu, pištění, útěků, šedesátkové módy, agentova stresu a nestárnoucích písní, co se nikdy neomrzí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi krapet pripomina Bazanty. Tady je humor sice spis slovni a je takovej jemnej anglickej a pisnicky tu jsou daleko lepsi, ale na druhou stranu, Les Charlots umi narozdil od Beatles aspon trochu hrat a jsou to daleko vetsi sympataci. Nejvic me tu vzdy pobavil ten uchylackej dedek, kterej porad delal nejaky problemy. Taky je tu hezky videt atmosfera koncertu. Takze nakonec pekny 4*, ale je to hlavne za toho dedka a super pisnicky. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Jeden ze 100 filmů, které musíte vidět, než umřete. Jeden ze 100 největších filmů všech dob časopisu Entertainment Weekly (doplněk). Jeden z 500 největších filmů všech dob časopisu Empire. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Napadl mě řetěz s koulí, ale on by na mě chrastil na veřejnosti." Beatlemanii jsem osobně nezažil, takže jsem rád, že jsem se s ní mohl seznámit alespoň přes filmový plátno. S Perným dnem jsme se potkali ve chvíli, kdy jsem vyšmelil první desky Beatles a od první chvíle jsem věděl, že tuhle muziku budu poslouchat hodně dlouho. Zatím tedy v podstatě celej život. Perný den mi ukázal, že Beatles byli zlobiví kluci, na vše reagovali sarkasmem, byla s nimi sranda a i když mě moc nebavil intrikující dědeček, tak pro mě tohle je legendární snímek. Užil jsem si v něm hudbu, tiskovou konferenci i svobodomyslnost tryskající z lidí, kteří jsou mladší, bohatší a více bezdětní než já. Taky jsem dostal informaci, že se do Ameriky dostanu, když u Grónska zahnu doleva a já tuším, že se mi to jednou bude hodit. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Roztomilé. Viděno poprvé rovnou z krásně restaurované 4k kopie v londýnském BFI. To má pak jeden chuť přihodit i tu pátou hvězdu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je buď absolutně dementní, nebo absurdně geniální. A já prostě nevím. Čtyři herecká polena, o kterých víte, že jsou jedni z nejlepších hudebníků, nadpozemský dědeček, surreálné výjevy a antiděj... tohle budu ještě dlouho promýšlet. ()

Reklama

Reklama