Reklama

Reklama

Únik

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Reality-TV / Dobrodružný
Velká Británie, 2017, 5x48 min

Hrají:

Hugo Speer (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Skupinka vysoce zkušených inženýrů se ocitne v prostředí katastrofy a musí se z ní pokusit uniknout jen s vlastní pomocí. Na základě skutečných událostí tento pořad sleduje skupinku zručných lidí, kteří uvízli na místě havárie. Mají k dispozici pouze vrak a jedinou možností na únik je postavit z něj nové vozidlo, a to vznášedlo, létající stroj či auto na vzduchovém polštáři. Nebo i takové, které si ani nedokážete představit. (Viasat)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude o vysvětlování různých technických nápadů, ale polovinu času zaberou pubertální hádky o ničem, aby to bylo jakože dramatické. "Bylo by fakt blbé, kdyby nám v poušti vítr převrhl nádobu s vodou" - bum, vítr převrhl nádrž s vodou. Jestli tahle "reality show" není naskriptovaná, tak už žádná není. (Viděn první díl.) ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Uplně nevím, zda ti "inženýři" jsou vysoce zkušení, ale občas mají dobré nápady, občas i pěkně blbé. A vždy je tam nějaká (mužská) dámička na pěst, která se někdy změní a otevřou se jí oči, někdy halt ne. Dobré, i když nesnesitelně nudně zdlouhavé, mezi 2 a 3. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama