Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tenhle film miluju už od malička. Absurdní humor, hudba Beatles, šílená zápletka, zábavný konec, tenhle film má vážně co nabídnout. Co na tom, že to třeba nemá úplně bezchybný scénář nebo geniální kameru, tím je celý příběh ještě zvláštnější a zábavnější. Help je u mě naprostá klasika a zábava, které není co vytknout. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, kde Beatles pronásleduje kvůli prstenu jakási sekta, která chce toho, kdo má ten prsten obětovat jejich bohyni, jenže ho má zrovna chudák Ringo a nejde mu sundat. Všichni tu bizarně pobíhají po nahodilých místech, dělají kraviny, uklidňují tygry Ódou na radost, občas něco zazpívají, občas Ringa polijí červenou barvou nebo taky Beatles v tanku a je tam toho mnohem, mnohem víc. Na rozdíl od Magical Mystery Tour to ale je v takové míře, že je to absurdně zábavné a má to nějaký děj, díky čemuž to baví, ale neotravuje a ani nenudí. Naopak se u toho člověk opravdu baví a těší se, co se objeví teď. Pravda, dokonalosti vrcholu absurdního humoru, jaký je v seriálu Mighty Boosh, to nedosahuje, ale i tak je fajn film, který baví, funguje a nenudí. Aspoň teda mě nenudil. Ještě do toho máte skvělou hudbu od Beatles. 5* ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Suchá Anglie a suší Beatles..svým osobitým způsobem. "So this is the famous Beatles ha?" "So this is the famous Scotland Yard ey?" Od dětství na to rád vzpomínám a pamatuju si určité scény do detailu. Vidět to po letech potěší:) Každopádně kdyby to stáhli na hodinovou délku vůbec by to neuškodilo...ba naopak ()

maaan 

všechny recenze uživatele

"Here I stand head in hand, turn my face to the wall..." Mě se prostě ty nekončící patálie s obětí a prstenem pořád bavili :-) The Beatles jsou prostě nezapomenutelní i 40 poté, a troufám si tvrdit, že ještě hodně dlouho budou - I assume I would be dead hundreds of years and that there'd be an asterisk on people's name because they'd be cyborgs. 90%, tedy 5*****. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Z filmu bylo vystřiženo několik méně podstatných scén, které se objevily na remasterované a digitálně upravené dvoudiskové DVD verzi, uvedené na trh v roce 2008. (Robbi)
  • Původně chtěli Beatles natočit western, v němž by hráli hrdinné mladíky ochraňující slabé ženy, ale z tohoto záměru nakonec sešlo. (Morien)
  • Ve snímku se objeví i krátká hudební pasáž nazvaná James Bond Theme. Na některých raritních nahrávkách Beatles je zařazena před začátek titulní písně Help! (Robbi)

Reklama

Reklama