Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Paráda, sice jsem postradal malé drobnosti ale to nevadí. Tohle byla dobrá jízda i na leknutí došlo a ne jen to celý film mě držel v paradním napětí. Nezkutečně pro mě dobře promyšlené, akce zlost napětí trocha humoru špatné FBI trochu krve, blázen co to měl slušně promyšlené a skvělý snímek je na svetě. Ja to říkam furt tma dešť bouřka parádni film a o zábavu je postaráno. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, scenár je príšernosť sama osebe. Neviem, akej múdrej hlave napadlo dať tomu smrtiacu takmer dvojhodinovú minutáž. Ale inak som bol spokojný. Nečakal som nič úžasné, svetoborné a ani revolučné, ale v rámci stalkerovských psychotrilerov ide o uchádzajúci priemer. Dosť mu dáva ústredný magor David Tennant a viacero slušných nápadov. Scenár je skutočne príšerný (a hrozne predvídateľný), ale raz za čas sa mu predsa len podarí vyčarovať šikovný spôsob, akým titulný psychopat terorizuje ústrednú dvojicu kamarátov (či skôr jedného, druhý je predsa len skôr do počtu a obaja sú značne nesympatickí, čiže v tejto snímke niet komu držať palce, čo je kuriózne). Ku koncu už som sa kvôli logických nezrovnalostiam fakt často chytal za hlavu (myslím, že raz som vykríkol). Ale nebudem sa na nič hrať a na rovinu poviem, že druhý raz si to už zrejme nikdy nepozriem, avšak na jedno pozretie v pohode. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov roku 2018, napriek tomu že agenti FBI stoja pred dreveným plotom a čakajú na povolenie k prehliadke, napriek tomu že zlodejíčkovi policajný detektív neverí /biely postarší detektív, prirodzene/ a ani FBI na tom nie je príliš lepšie /nebyť mladej, prirodzene, čiernej, prirodzene, politická korektnosť, prirodzene, progresívnej ešteže nie slovenskej agentky/. Tak sa mladík /prisťahovalec, prirodzene/ púšťa do nerovného súboja zo zlým bohatým postarším /bielym prirodzene/ ujom, ktorý nie je v snehu schopný nájsť stopy dvojice na úteku. Chýb je vo filme príliš veľa, ale tak nejako ich človek Devinovi odpustí, pretože trochu sa v úvode pobaví, neskôr zažije trochu akcie a až do konca ho film drží v akom takom napätí. Nebyť povinnej politickej korektnosti vzor 2015 a neskôr mohlo to byť ešte lepšie, takto 81%... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože mě příběh přes veškeré své nedostatky bavil, stopáž byla poněkud přepálená. Hodně přepálená. Zpočátku jsem si myslel, že ani nebudu mít komu fandit, protože dvojice bytařů (no, spíše domařů) byla zralá na to, aby se jejich kolena seznámila s mým moc čananým osmikilovým kladivem, a vrchní ujetý zmetek dělal všechno pro to, aby mu stejný kus nářadí rozlouskl lebku, nakonec se daly držet palce alespoň Katie. Při závěrečném bilancování nakonec nad všemi klady i zápory filmu převážilo to, že jsem se hodně dobře bavil, a tak jsem přihodil i čtvrtý kousek. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky v mnoha ohledech neskutečně děravý, ale jinak překvapivě slušný thriller o bohatém a na první pohled nedostižném psychopatovi a jeho mladém protivníkovi, který se pokouší zachránit dívku, ze které si udělal domácí zvířátko. Film se snaží o chytřejší thriller, než nějakou vyvražďovačku, ale právě v tomto ohledu nejvíce troskotá, pokud se divák jen trochu zamyslí. S vypnutým mozkem film překvapivě slušně funguje a vyloženě neuráží. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama