Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky v mnoha ohledech neskutečně děravý, ale jinak překvapivě slušný thriller o bohatém a na první pohled nedostižném psychopatovi a jeho mladém protivníkovi, který se pokouší zachránit dívku, ze které si udělal domácí zvířátko. Film se snaží o chytřejší thriller, než nějakou vyvražďovačku, ale právě v tomto ohledu nejvíce troskotá, pokud se divák jen trochu zamyslí. S vypnutým mozkem film překvapivě slušně funguje a vyloženě neuráží. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov roku 2018, napriek tomu že agenti FBI stoja pred dreveným plotom a čakajú na povolenie k prehliadke, napriek tomu že zlodejíčkovi policajný detektív neverí /biely postarší detektív, prirodzene/ a ani FBI na tom nie je príliš lepšie /nebyť mladej, prirodzene, čiernej, prirodzene, politická korektnosť, prirodzene, progresívnej ešteže nie slovenskej agentky/. Tak sa mladík /prisťahovalec, prirodzene/ púšťa do nerovného súboja zo zlým bohatým postarším /bielym prirodzene/ ujom, ktorý nie je v snehu schopný nájsť stopy dvojice na úteku. Chýb je vo filme príliš veľa, ale tak nejako ich človek Devinovi odpustí, pretože trochu sa v úvode pobaví, neskôr zažije trochu akcie a až do konca ho film drží v akom takom napätí. Nebyť povinnej politickej korektnosti vzor 2015 a neskôr mohlo to byť ešte lepšie, takto 81%... ()

Reklama

holyterry 

všechny recenze uživatele

Opravdu dlouho jsem přemýšlela jaké mám dát tomuto dramatu hodnocení. Skutečně dlouho to u mě v hlavě kolísalo mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Trochu mě ale zklamalo jak příběh o tom jak se z Erendreicha stal velice nebezpečný šílenec odbyli tím že jsme tu měli párkrát flashback z jeho první vraždy a pak vysvětlení od černé agentky FBI v autě která řekla jen tři čtyři věty svým bílým kolegům. Očividně ten hodný a chytrý polda musela být černoška protože feminismus a korektnost ale to nejspíš nemůžu filmu vytknout protože žijeme v době v jaké žijeme. Film měl na papíru asi velký potenciál ale nakonec ten potenciál moc nevyužili. To neustále pronásledování nebezpečného padoucha a fňukání hlavní postavy/fetky že mu nikdo nevěří a že všechno musí vzít do vlastních rukou mě začalo v polovině filmu vytáčet. Samozřejmě že tu nemohlo chybět klišé ,, hlavní záporák musí mít velkolepý proslov (který tu tedy nebyl až tak velkolepý) o jeho činech aby nemohl zabít našeho hrdinu a hrdinu někdo zachránil". Ani nevím jestli to bylo tím že toho magora hrál Tennant a nebo mi ta postava prostě z divného důvodu sedla ale doufala jsem že Seana opravdu zabije a nebude tu moc šťastný konec. Jinak je to celkem koukatelný film z kterého si nechci udělat kravatu sobě ani těm kdo mají tento snímek na svědomí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Chytřejší první polovina mě bavila hodně, skvěle předestřela prekérní thrillerovou situaci, do které hlavní (sice trochu šmejd, ale zároveň) "hrdina" neřešitelně zabředával. O to víc mě mrzelo, jak duel s maniakálním psychopatem (mrazivý David Tennant) pozbýval na zajímavosti, asi společně s tím, jak si brala logika dovolenou. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

No jo, kdyby ti dva zlodějští pošuci místo kradení raději absolvovali kurz "Jak čerpat dotace" přímo od mistra Endyho, narazili by při noční exkurzi do sklepa Pičího hnízda akorát tak na Moniku, jak se po vzoru strýčka Skrblíka noří do zlaťáků svého z lásky pojatého chotě. To by byla ale jiná pohádka, daleko víc k nasrání. Takhle z toho byl příjemný napínák, kterému se dá odpustit i to místy absurdní chování hlavních hrdinů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama