Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

borec999 

všechny recenze uživatele

Dvojica zlodejov lúpiaca v jednom dome príde nato, že jeho majiteľ doma väzní a týra neznámu ženu. Na políciu ísť logicky nemôžu, a tak sa snažia žene pomôcť a vyslobodiť ju svojpomocne. Obstojne natočené, napätie aj emócie tvorcovia dokážu v pasážach keď je to treba vyvolať a David Tennant je ako záporák okej. Avšak, je to minimálne prekvapivé alebo niečím výraznejšie zapamätateľné. Proste fajn trilerová jednohubka bez väčších nezmyslov, ktorá po pár týždňoch vyšumí z hlavy. 60% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladík uvidí čo nemal a odvtedy sa pre neho začína adrenalínová jazda a nerovný súboj s prefíkaným psychopatom. Je to síce o malú štipku slabšie ako moja obľúbená Disturbia, ale kto má rád filmy o tom, kto s kým napokon vyjebe, tak si to určite užije. Áno, o horor sa nejedná, ale napriek tomu je to vynikajúci thriller, ktorý dokáže udržať diváka v napätí od začiatku do konca, takže v tomto prípade budem ten "utopista" veľmi rád!!! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle zapadlý thriller je teda obrovské překvápko a za poslední dobu možná i to nejlepší, co jsem viděl. Už od začátku to má perfektní atmosféru přesně “toho filmu”, který člověk může vidět i víckrát - sympatické postavy, tempo, skvělý nápad a neokoukaný scénář. Byl jsem našponovaný od začátku až do konce a každou scénu doslova hltal. Záporák je správná, slizká a extrémně chytrá svině a odplata, kterou předvádí, byla až šokující. Skvěle vykreslený byl i pocit bezmoci hlavní postavy, kdy mu vůbec nikdo nevěří a jde si víceméně sám proti světu. Plusové body i za 2 lekačky, u kterých jsem skákal ze židle. Napínavé, originální a rozhodně zábavné a poutavé, až fakt netuším, proč tady mají zdejší experti takový problém se scénářem. Ke konci, když se film chýlí k závěru, už to nemělo takový drajv, jako byl po zbytek filmu, ale tohle odpouštím a dávám 5*, protože mě to neuvěřitelně dostalo a překvapilo! Tenhle thriller je povinnost. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Thriller áno, horor ani omylom, pričom až na "nápad" v podobe vyvolania konfliktu (ako, prečo, začo) medzi záporákom a dvojicou dementov, ktorí neodhadli svojho "zákazníka", nie je "Bad Samaritan" nijak excelentnou záležitosťou, ktorá by prekypovala originalitou, respektíve mala prekročiť tieň lepšieho priemeru. Nebanujem, celkom to ušlo, no udeliť 4-5 hviezd je čistá utopia .. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě dobrý. Skryté zlo bylo zábavné, napínavé a jeho sledování mě ubíhalo rychle. Herci byli skvělí, zejména David Tennant má role záporáků v krvi a jeho vyšinutý výraz je dokonalý. Líbila se mi i samotná zápletka. Průběh byl sice předvídatelný, ale samotný obal byl svým způsobem originální. Zejména se mi líbilo spojení klasických věcí charakterizujících staré thrillery s moderními technologiemi a aplikacemi. Myslím, že bych zvládnul i pokračování. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama