Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Satirický seriál sleduje téměř pravdivé patálie 45. prezidenta USA Donalda Trumpa, jeho veselé skupiny poradců a rodinných příslušníků. Vstupte za dveře Bílého domu a naskytne se vám zcela otevřený pohled na typický den v Trumpově světě. (HBO Europe)

Recenze (6)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Průměrný antitrumpovský animák v produkci Stephena Colberta, který na stejné téma sází neúnavně monology ve svojí Late Show. A jak je současný prezident jednoduchým terčem a super příležitostí pro komedii, tak tohle (a třeba SNL) už zároveň působí dost lacině a ohraně. Jak píše NY Times, "misses a huuuge target". Málo odvážný, nápaditý, vtipný. Myslím, že jeden díl mi stačil. Lepší tip. Stejně nic nemá na Ferrellova George W. :) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Animácia je v poriadku, len humor je trochu ťažkopádny. Diváci podrobne znalý amerického politického spektra ho ocenia viacej. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

To naozaj je pre američanov vtipné a zábavné keď niekto čo najdlhšie grcia, alebo prdí, alebo proste je zasiahnutý všetkými možnými výstupnými produktmi ľudského metabolizmu? Je to otravné, nudné a odpudzujúce, smiať sa pri tom ma teda určite nenapadne. ()

Mr.Skip 

všechny recenze uživatele

Sakra úžasný humor, takhle dobře jsem se u seriálu dlouho nepobavil. Skvělý nápad a těším se na další sérii ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Colbertovy monology mě většinou nezklamou, tady ale nadšení chybí. Animace je bezvadná, kdo se trochu orientuje v americké vysoké politice, bude bezpochyb potěšen spoustou nenápadných narážek nejen na současnou administrativu, ale přesto tomu něco chybí. Nebo je možná reálný potus tolik absurdní, že ani satira občas nemá kde brát. ()

Reklama

Reklama