Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superfly je remake ikonického filmu z roku 1972, který prostřednictvím svých postav, vizuální podoby, zvuku a nálady ustanovil nový žánr. Vizionářský režisér Director X nabízí svou verzi příběhu, který umístil do současné Atlanty a o jehož hudební složku se postaral Future. Akcí nabitý film sleduje osudy drogového dealera Priesta (Trevor Jackson), jenž si po svém plní svůj “americký sen”. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Všechna moc světa nezastaví kulku. A žádné auto neujede osudu. Pro všechno, co mám, jsem velmi tvrdě pracoval, a teď o všechno můžu přijít." Černí herci, černý soundtrack, černý rejža. Co vznikne? Kupodivu ne tma. Když se film uklidní a začne se mluvit, tak je to nuda. Film je klidný, takže nudný. Akce tady není zlé natočená. Přestřelka v domě hlavního hrdiny + následná automobilová honička byla celkem fajn. Pak stojí za zmínku trojka ve sprše. To je taky hodně akční scéna. Příběhová linka, kde černoušek intrikuje, aby přechcal všechny okolo - už nuda je. Navíc mi hlavní protagonista nepřirost k srdci... A taky jsem mu nevěřil jeho Kung-fu. "Když tancuješ se smrtí dlouho... Nakonec tě utancuje." - 40%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to není zase tak zlé. Obyčejně ty čistě černošské záležitosti moc nemusím a ani nigga style není mým šálkem kávy, ale dneska mi to nijak nevadilo. Větší problém jsem měl s hlavním hrdinou, který chce ovládnout trh s drogami. Tohle není ten typ postavy, které by mohl člověk s klidným svědomím fandit. Ale i tohle si nakonec sedlo. Co se týče tempa, tak to sice není nějak zběsilé a na dané stopáži by si to zasloužilo víc přestřelek či rvaček, ale na druhou stranu pořád se tu něco děje, ačkoliv místy to stojí dost na vodě. Ale s vypnutým mozkem se to dá přežít. Film mě nijak neurazil ani herecky a v závěru mě dostala mexická drogová máma. Nečekal jsem vůbec nic, takže jsem docela příjemně překvapen. 60% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně stylová video music kultura a plné energie. Připadal jsem si jako když sleduji dvouhodinové video. Celkově film vyznívá úplně všeobecně průměrně. Hlavní postava je výborně psychologicky vykreslená a neměl jsem s ní žádné sympatie. Člověk jen čeká, kdy přijde trest. Pobavili mě některé hlášky jako "žije si jako důchodce až na ty baby". Dávám průměr 50%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Superfly“ sa snaží napodobniť klasické snímky daného žánru (vládnutie bandami/drogy/zrada). Pán „Director X.“ však dosahuje len do výšky „slabší priemerný“. Film ako celok krváca z viacerých rán, ale zase nemôžem povedať, že by som úplne stratil pozornosť počas jeho sledovania. Najviac ma prekvapil účasť J. Morrisonovej. „Dr. Cameronová“ v úplne inej role. Nehovorím, že to nezvládla, ale je ešte v čom sa zlepšiť. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ako sa dá nenápadne vybudovať drogové impérium. Ale čo ak sa vám to začne rúcať ako domček z kariet. Vtedy sa ukáže kto má na to byť Superfly. Herecké obsadenie: Vo filme sa mihlo veľa hercov z černošskej komunity a nikto nijak nevyčnieval ani nebol vyslovene otravný. Tak sa budem venovať iba Trevorovi Jacksonovi, ktorý sa do hlavnej úlohy celkom hodil. Neviem ako bol na to hrdina v pôvodnom filme ale ja som to Trevorovi celkom žral. Hlavne ten jeho vyžehlený účes. Prevedenie: Pekný náhľad do interiérov drogových kartelov v černošskom podaní. Celkom svieže prestrelky a skorumpovaní fízli. Pocity: Nakoľko som nevidel pôvodný film beriem tento ako odrazový mostík a nemám sa na čo odvolávať. Ale v konečnom dôsledku sa mi to páčilo aj napriek tomu že som sa nedozvedel nič moc nové ale príbeh slušne odsýpal a koniec bol dobre gradovaný. Pridaná hodnota: Myslím že sa moje skromné JA nemá šancu dostať do podobných situácií a teda sa neviem s hrdinami ani stotožniť a teda mi v konečnom dôsledku film nič nedal iba oddychové pozeranie pri ktorom sa dá vypnúť. 65% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel 5 měsíců. (ČSFD)

Reklama

Reklama