Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superfly je remake ikonického filmu z roku 1972, který prostřednictvím svých postav, vizuální podoby, zvuku a nálady ustanovil nový žánr. Vizionářský režisér Director X nabízí svou verzi příběhu, který umístil do současné Atlanty a o jehož hudební složku se postaral Future. Akcí nabitý film sleduje osudy drogového dealera Priesta (Trevor Jackson), jenž si po svém plní svůj “americký sen”. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Superfly“ sa snaží napodobniť klasické snímky daného žánru (vládnutie bandami/drogy/zrada). Pán „Director X.“ však dosahuje len do výšky „slabší priemerný“. Film ako celok krváca z viacerých rán, ale zase nemôžem povedať, že by som úplne stratil pozornosť počas jeho sledovania. Najviac ma prekvapil účasť J. Morrisonovej. „Dr. Cameronová“ v úplne inej role. Nehovorím, že to nezvládla, ale je ešte v čom sa zlepšiť. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Všechna moc světa nezastaví kulku. A žádné auto neujede osudu. Pro všechno, co mám, jsem velmi tvrdě pracoval, a teď o všechno můžu přijít." Černí herci, černý soundtrack, černý rejža. Co vznikne? Kupodivu ne tma. Když se film uklidní a začne se mluvit, tak je to nuda. Film je klidný, takže nudný. Akce tady není zlé natočená. Přestřelka v domě hlavního hrdiny + následná automobilová honička byla celkem fajn. Pak stojí za zmínku trojka ve sprše. To je taky hodně akční scéna. Příběhová linka, kde černoušek intrikuje, aby přechcal všechny okolo - už nuda je. Navíc mi hlavní protagonista nepřirost k srdci... A taky jsem mu nevěřil jeho Kung-fu. "Když tancuješ se smrtí dlouho... Nakonec tě utancuje." - 40%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně stylová video music kultura a plné energie. Připadal jsem si jako když sleduji dvouhodinové video. Celkově film vyznívá úplně všeobecně průměrně. Hlavní postava je výborně psychologicky vykreslená a neměl jsem s ní žádné sympatie. Člověk jen čeká, kdy přijde trest. Pobavili mě některé hlášky jako "žije si jako důchodce až na ty baby". Dávám průměr 50%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď do hlavnej úlohy nominujete "herca", ktorý hral doteraz len mŕtvolu v Odloženom prípade, máte o prepadák postarané, hoci ste ho obliekli, aby vyzeral ako ten spevák Weekund. Scenár sa s tým tiež nebabre a rovno vsadil na osvedčené frázy ako Fakjú, madrfakr, prípadne Ajdontgivafak. Vraj to je prerábka z roku 1972, čo účes Trevora Jacksona alá hrdzavý kastról potvrdzuje. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Je to jiný, zpracováním bych to přirovnal k dokonalý Říši drog. Chytlo mě to v první milise kundě, a jak to tak letí, povídám si, si to snad šlehnu ještě jednou. Přehledný, zábavný, tak akurát napínací, a i přes můj odpor k negroidním pseudokrimoškám musím uznat, že to je dobrý. Dost kurva dobrý. Negři :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel 5 měsíců. (ČSFD)

Reklama

Reklama