Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od událostí v minulé části uplynul více než rok. Sandra se loučí se svobodou a chystá se velkolepá svatba. Kristýna se vrací z mise v Kambodži a nastupuje do nové práce ve velké státní nemocnici. Zuzana už po porodu opět pracuje. Miša žije s Viktorem, ale stále vedou dvě oddělené domácnosti. Jejich životy vstupují do nové etapy. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, kde komplexně pobavili linky všech děvčat v tomto pořadí: 1) Norisová a její prdění 2) Lišková a její nový sanitář 3) Pauhofová a její free skoromanžel Jakab 4) Marcinková a její prapodivné chování ( neznámý frajer v posteli ) ... to celé je korunované tím, že tento jeden díl má obsazení jako celovečerní trhák - ke všem Poláková, Svarinská, Jurčová, Koval. The best of Slovensko. ()

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Prvá časť druhej série je to najlepšie čo u nás vo svete seriálov kedy vzniklo. Až sa mi nechce veriť, že toto je sk seriál. Výborné lokácie, herci hrajú ako o život /Lišková, Latinák, Norisová, Mitaš, Nahálka/, príbeh šlape a funguje /viem, kúpený formát/ a hlavne - ma osudy postáv zaujímajú! Fakt výborné a nemôžem inak - 5 hviezd. ()

Reklama

Reklama