Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sandra se snaží zachránit svůj vztah s Markem a klade si podmínky. Marek na ně sice přistoupí, ale má problém je dodržet. Kristína zjistí, že Adam jí zatajil důležitou informaci, která má vliv na jejich společnou budoucnost. Miša si přiznává, že Viktor není jediným mužem v jejím životě. Zuzana si neumí představit život bez Petra. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že i postava Liškové zazdí svůj vztah s českým doktorem... a to byl asi jediný trochu normální vztah podle parametrů romantických filmů, teda ikdyž mu taky zahýbala.Nakonec to vypadá, že natočit poutavou vztahovku o dvou lidech a aby to nevypadalo jak trivialita alá Danča Steelová je už nemožné. Pozornost diváka musí rozpohybovat nevěra, podvody a pátrání po nevěře druhého. ()

rounen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to seriál o ženách, které jsou atraktivní, ale jak již napovídá nazev jsou to prostě milenky... Nejspíš nejsou typy na vztah z pohledu chlapa.. Proto chlapi s nimi hází a ojebavaji je... Timto směrem se stále táhnou tyto díly, ale celkově je to natočeno na výbornou.. Elita SK herců v nejlepší formě v dobrém scénáři... 80% ()

Reklama

Reklama