Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou... (TV Nova)

Recenze (40)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

12/12 Milenky jsou líbivý anglosaský formát Mistresses, který se s úspěchem prodává do Evropy i Asie. A co jsem se tak rozhlížela po různých verzích, tak Slovenky vyhrávají na celé čáře. Herectvím a především krásou. Samozřejmě bedekr Bratislava jede také na plné obrátky, takže je to skutečně potěšení pro oko. A ucho, pokud si dáváte originál. Marcinková je ta seriózní a sexy, Norisová je velmi přirozená, domácká kráska (a naštěstí není nucená do trapného humoru jako v českých produkcích), Pauhofová je femme fatale se vším všudy a zralá Lišková je skvělý objev v kategorii 40+ :) Scénáře jsou psané podle předem objednaného mustru, ale samozřejmě s důrazem na místní reálie. Podobnou radost jsem měla naposled při sledování Keby bolo keby. Od 7. dílu se děj posouvá o rok a je možné ho vnímat jako 2. sérii, nastupuje několik nových tváří, mezi nimi září Jurčová, Svarinská, Šišková... a štafetu přebírá jediný výrazný český herec Vašák. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovenský pokus o Sex ve městě, jen bez nadhledu a vtipu. Ve výsledku neskutečně otravný seriál, kde parta nesympatických a hloupých žen středního věku, řeší banální životní problémy v luxusních sídlech a v obětí zazobaných nadsamců, který by ale taky zasloužili po hubě. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nenaserte svoji manželku, protože Vás pak bude doma mučit tímhle debilním výblitkem. Každý má asi svoje filmové a seriálové hříchy, moje žena tenhle, já zas třeba miluju Komisaře Rexe, ale jinak jsme docela normální, což tahle ubohost plná podvádění a falešných lidských odpadů vážně není. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Něco pro holky. Škoda, že scénář sklouzává do neustále se opakujících telenovelózních smyček. Konkrétně ta otravně unyle utrápená zdepkovaná doktorka- alias individum bez šťávy a bez života, která je v obou sériích na ránu. Můj milý scénáristo, o takovou vyhořelou tragédii by si normální chlap ani kolo neopřel... Této postavě je věnováno zbytečně moc prostoru, obsahově i vizuálně o ničem. Přitom hezká ženská. Dále pozitiva: Předně Zuzka Norisová, která od Rebelů neměla moc štěstí na pěkné role, ve kterých by nebyla trapně potřeštěná. Tady je ale moc fajn! V podstatě jsem na celý seriál dodívala kvůli ní. Lukáš Latinák je také dobrý i Táňa, které role bratislavské afektované fifleny výborně sedla. Její postava je vtipná i dojemná zároveň. Scény s Martinem Nahálkou patří mezi to nej v celém seriálovém počinu. Marek Geišberg je opravdu typ chlapa, kvůli kterému se něco podobného může stát, čili proč ne? A Gábina Marcinková tady sice neválí tak, jako se blýskla v celkem přiblblém Doktoru Martinovi, ale určitě je zajímavá a má solidní potenciál. Potěšila i účast Zuzany Kanócs a Danice Jurčové. Celkově něco jako Sex ve městě, ale říkám chtělo by to osekat, zestručnit, zrychlit. No ale protože seriály české jsou (vyjma některých dramatických) děs a hrůza, nezbývá než uznale zatleskat. :-) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení vymaňující z šablonky špatných českých a slovenských televizních dramat, ještě k tomu s romantikou. Místy trochu telenovelově levné, ovšem velmi silné herecky a výrazově. Výborně napsané postavy a takový mix Big Little Lies a Desperate Housewives po slovensku. (nejlepší epizoda 1x6). ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Slovenský Sex ve městě ?? Tak to ani omylem !! Zhovadilé neinteligentní telenovelácké bezduché melodrama plné tlachání, které jednak ženy představuje v plné, či spíš vypité, nahotě jako tupé znuděné slepice, a které navíc zvlášť na poli dráždivých scén působí jako upachtěná parodie.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

,, Každý z nás vlastně jenom hledá někoho blízkého, někoho, na koho by se mohl podívat a říct si: Ano, na Tobě mi záleží, vedle tebe si můžu vážit sama sebe, s Tebou cítím klid.´´ Po počátečním šoku, který jsem utrpěla, když jsem viděla první díl s českým dabingem (mimochodem vždy jindy dokonalým), jsem zjistila, že je to hodně dobrý seriál. Ovšem musíte ho vidět ve slovenském znění. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Nadabovat slovenský seriál je hovadina, ale nadabovat ho takhle, to je vražda celého seriálu. Teda ne že by to byl zázrak, je to těžký podprůměr, ale dabing ho dorazil. Takový dabing by poslal ke dnu i Hru o trůny. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Romantika a ľahký nádych telenovely pre vydaté ženy vo veku 30-60. A pre nikoho iného. Jakub Kroner po Bratislavafilme,Lóve a Lokal TV nepríjemne prekvapuje a Milenkami, resp. aj Kuchyňou potvrdzuje, že je mu už asi úplne jedno čo točí (na rozdiel od začiatkov kariéry) hlavne, že si zarobí. 0% ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový malý slovenský Sex ve městě ( ten americký jsem sice nesledoval, ale tak nějak si to předtsavuji) se čtyřmi hrdinkami a jejich nestandardními vztahy. Řemeslně určitě kvalitnější a inteligentnější než klasické tv vztahovky vyráběné na výrobním pásu. Co mne udivilo bylo doslova hvězdné obsazení, které to nejlepší, co Slovensko nabízí v dané ženské herecké kategorii plus pro mne neznámá A.Lišková, která v závěru herecky exceluje. Pár dílů a momentů sice nudilo, ale jako celek to hodnotím moderní, svižné, svěží, ikdyž úplně top to není ( jestliže za nejlepší vztahovku posledních let budu považovat Až po uši tak tenhle seriál je na jejich 58% ) ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Slovensko se rozhodlo fušovat do řemesla Pilcherové. Dobře to dopadnout nemohlo, ovšem tohle je absolutní průser. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Kroner je asi mierne zakomplexovaný človek, ktorý nedokáže ponúknuť dej filmu alebo seriálu zasadený do prostredia, ktoré je trošku bližšie cielenému publiku, a to je stredná trieda ! Každá musí žiť v luxusnom dome, asi by sme sa posrali keby mala niektorá nebodaj byt v Petržalke, to už by ale asi nebolo to pravé orechové. Veľmi povrchný seriál. 2** a 29,202% ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Neoriginalni nudnej koncept, kterej je naprosto uboze zpracovanej a zejmena z predabovani mi praska hlava, mozna i koule. Cobolum se opet uspesne podarilo natocit sracku, ktery se v zavodech o nejdebilnejsi televizi v CR chytla Nova ... chybi mi tam uz akorat Maros Kramar. ()

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby to byl úplně úžasný seriál, ten český dabing to prostě totálně zazdil... Nedá se na to koukat a poslouchat už vůbec ne. ()

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně, ale opravdu hodně nepodařený slovenský pokus o Sex ve městě, bez všeho, co Sex ve městě dělá koukatelným a zábavným, bez vtipu, zato s absencí sympatických hereček, kterým člověk vůbec nedokáže věřit jejich příběhy. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Styri osobnostne rozne kamaratky riesia vztahy. Je to dost dramaticke, niekedy prehnane, deje sa vela naraz, ale nenudi to vobec. Dej sa toci hlavne okolo sexu, ludia bud podvadzaju, alebo su podvedeni. Zeny nosia krasne outfity a byvaju v luxusnych haciendach. Zdalo sa mi, ze sa motaju v kruhu, nepoucia sa a opakuju rovnake chyby. Je to nadpriemerny televizny serial urceny pre zeny. ()

CaptNemo odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem s takovou chutí nedal "odpad". Ano, vyhodit do odpadků a hned vynést, ať to doma nezasmrádá. Televizní šmíra a dabingové peklo nejtěžšího kalibru, kterému se vyrovnají snad jen podomácku dabované VHS 80. let. Nechápu Táňu Pauhofovou - z Hořícího keře sem? Má štěstí, že se u nás neuděluje nic typu "Zlatá malina". Prosím nesrovnávat s povedeným britským originálem, a už vůbec ne se Zoufalými manželkami či Sexem ve městě. Tady je špatně úplně všechno. ()

Reklama

Reklama