Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Kyrie Irving mě jako herec překvapil, celý film mě strašně příjemně překvapil. Vypnul jsem mozek, nepřemýšlel a užíval si asi nejčernější film o basketu co jsem kdy viděl. A prostě je tam KYRIE! Už jen to mě na film přilákalo a strašně jsem chtěl vidět jak bude hrát. 7/10 ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem měl hodně dlouhou dobu ve CHCI VIDĚT, a konečně jsem to někde našel. Uncle Drew je celkem fajn jednohubka se skvělými basketbalovými esy . Hvězda dolů za Lila Rel Howeryho, který mi absolutně nesedl. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná stopercentná čierna komédia, kde bieleho herca neuvidíte. Pre pobavenie cieľovej skupiny Bronx to stačí, inak tu okrem bývalých hviezd NBA nikoho nespoznáte a vtipu je tu pramálo alebo keď sa objaví, je hlúpy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi milé překvápko a jedna z nejlepších Black komedií a vlastně i o Basketballu, co jsem snad viděl. Uncle Drew je neskutečný borec, který hraje basketbal s láskou a místy tam předvádí opravdu nevídané věci, ale bavil mě i zbytek týmu s farářem, slepcem, staříkem na vozíčku či obrem, to je opravdu nevídaná sestava. Líbila se mi i zdejší Angličtina s ostrými slangy. První hodinu jsem se opravdu nasmál a druhou si užíval skvělé zápasy Basketballu a na to, že mě ten sport vůbec nebere, zde jsem nestačil zírat. Pobavilo, dojalo,překvapilo. 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Po krátké mezititulkové scéně následují ještě záběry z natáčení. (Rominator)
  • Natáčelo se v Atlantě a New Yorku (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama