Reklama

Reklama

XXIII. zimní olympijské hry Pchjongčchang 2018: Slavnostní zakončení

(pořad)
  • Jižní Korea PyeongChang 2018 Olympic Closing Ceremony (více)
všechny plakáty
Sportovní
Jižní Korea, 2018, 150 min

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního zakončení XXIII. zimních olympijských her z Olympic stadium v Pchjongčchangu komentují Vladimír Drbohlav a Michal Dusík. (Česká televize)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nám právě skončily XXIII. zimní olympijské hry, které nám přinesly hned několik důvodů k radosti (především z pohledu fandy sportovců z České republiky), ale i několik zklamání. Všem, kteří bojovali a vybojovali nějakou tu placku, patří velká gratulace (zvláště pak Ester a Martině – samozřejmě i ostatním úspěšným…), hokejisti nezvládli poslední dva zápasy – to už je u nich ovšem poslední léta zvykem. Co se týká samotného závěru her, tak první dvě třetiny programu se mi opravdu líbily, jak co se vizuálních efektů týče, tak i samotné náplně. Po pěkném předání pomyslné štafety Číně a jejího pozvání, však následoval úpadek. Závěrečná disko pasáž už byla v mých očích dost nezáživná a srážím jednu hvězdu dolů. Jinak to ovšem Korejci zvládli a já si tyto hry užil. Takže tleskám všem sportovcům (ze všech zemí) k jejich úspěchům a za čtyři roky nazdar… ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tak skončily asi nejlepší zimní olympijské hry v historii- stejně tak si zakončovací ceremoniál udržel vysoký standard. Medailově vyhrálo Norsko těsně před Německem se 14/14/11 - ani Česká reprezentace se neztratila, zejména fantastickým výkonem na lyžích/snowboardu Ester Ledecké - bohužel sporty, které rozhodují rozhodčí (hlavně hokej, a skoky na lyžích, kde Amman šel na skok pětkrát a vždycky jindy by to kolo zrušili) za moc nestály.. ale jsem spokojen jak s celými hrami, tak se zakončením ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

Hudební stránku zachránil pouze ten mladý (tuším, že říkali třináctiletý) korejský kytarista + muzikanti, kteří se k němu postupně přidávali, někteří s pro mě neznámými nástroji, mělo to sílu a rád bych si to poslechl naživo. Drtivou většinu zbylé hudební složky lze charakterizovat dvěma slovy: pouťová produkce. Celé to vyvrcholilo krátkým setem od Martin Garrixe a přiznám, se, to už bych asi slezl i z toho malého řetízáku či labutí a to mám elektronickou hudbu rád. Vizuální stránka show byla velmi povedená. Velký a důstojný prostor byl přenechán i sportovcům a o to šlo hlavně, takže podtrženo sečteno: bylo na co koukat, jen si člověk občas musel zacpat uši. ()

Reklama

Reklama