Reklama

Reklama

Demon House

Trailer

Obsahy(1)

Dokument o jednom z nejstrašidelnějších domů v Americe, který je natočen podle skutečné události. Dům je umístěn na ulici Carolina Street 3860 v městečku Gary v Indianě a údajně zde dochází k paranormálním jevům. Zak Bagans je odhodlaný zjistit, co se za dveřmi tohoto domu děje, se svou partou tedy zahájí vyšetřování. (Miseet)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Trailer bol celkom desivý. No... A to je tak všetko asi. Dve-tri lakačky a ináč nič. Celý čas išlo iba hrubé tlačenie na pílu v presvedčovaní diváka o tom, že ide o skutočný found footage a všetko čo vidíme pred kamerami sa reálne deje. Mňa, a dokonca ani moju ženu to nejako nenadchlo či nevydesilo a to je už čo povedať, keďže pri horroroch sa viac nepozerá ako pozerá na plátno. No musím uznať, že som videl aj oveľa horšie, v tomto súhlasím s ostatnými užívateľmi CSFD, nebolo to nič extra, no na jedno pozretie neurazí v žiadnom prípade. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Demon House“ rozhodně není něčím, co by mě dokázalo oslnit, ale s malým štábem a celkově pár lidmi dokázal Zak Bagans natočit mockumentary, které mě rozhodně nedokázalo naštvat, což se těmhle filmům většinou daří. Je to promyšlené, je to levné, je to předvídatelné, ale je to snesitelné, což mi v tomhle případě stačilo skoro na průměr. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tento počin je potřeba hodnotit trochu s mezerou. Jelikož se jedná o dokument o strašidelném domě, tak má příběh něco do sebe. Nicméně stopáž je natáhnutá. Vzhledem k tomu, že se po většinu času nic moc neděje. Samotná akce by stačila popsat v rozmezí hodiny. nicméně Zaka mám ráda. Nevím, co je na tom pravdy a zda událostem zmíněným ve filmu věřím nebo ne, ale ten jeho styl nadšení a vyšetřování se mi prostě líbí a tudíž jsem se nemohla stihnout nudit. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Další dokumentární horror, tentokrát o strašidelném domě a bohužel nepatří zrovna k těm povedenějším. Průser je především v tom, že 90% délky filmu tvoří rozhovory a nic jiného, prakticky žádné vlastní vyšetřování a to je prostě špatně. Hodina a půl rozhovoru, rovna není kdovíjaká zábava a o nějaké atmosféře či napětí se tu skutečně nedá mluvit. Už by to chtělo nějakou změnu, už jsem nějakej přesdokumentovanej a tohle mě skutečně ani trochu nebavilo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že to má něco do sebe a je to zajímavé. Na druhou stranu mě tam chybělo to vyšetřování proč se tam děje to a to prostě více to zjištění do hloubky. Nejděsivější na filmu je ten kozel na druhou stranu kromě výpovědi Zaka a jednoho kameramana se o něm nic nedozvíme tak se nabízí otázka zda tam opravdu byl. 60 procent P.s. některé ty nehody se dají racionálně vysvětlit třeba ten policista měl rajón ve městě s největší kriminalitou tak není nic překvapivého, že ho někdo postřelil. To samé u té ženské pokud byl její muž magor ji mohl zabít kdykoliv. ()

Zajímavosti (3)

  • Dům byl napaden nejméně 200 různými démony. (ARI50)
  • Po zničení děsivého domu se schodiště vystavilo v Zak Bagans Haunted Museum v Las Vegas. (ARI50)
  • Muzeum Zak Bagans je plné děsivých předmětu, vstup je možný od 16 let a zároveň každý kdo vstoupí musí podepsat papír o nebezpečí při vstupu. (ARI50)

Reklama

Reklama