Reklama

Reklama

Epizody(4)

Recenze (10)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny britsky krimi s klasickou zapletkou, kedy mopdrooky blondavy rookie (ak si pamatate z GoT tu chladnu vrahynu, co pri faceless manovi drezurovala Aryu) sa dostane k nahodou k "temnote" z minulosti a "osud" nechce, aby nasledovala stopu. Mrzi ma akurat predvidatelny zaver a niektore klise manipulacie. Inak mozem odporucit. Sarah Parish a jej zosobnenie nekonpromisnej inteligentnej bestie vo vedeni je paradny. 65% ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY. Oceňuji nápad vytvořit hlavní postavu (či spíše jednu z hlavních postav) policistky tak, že je jednou z postav v sérii vůbec nejzápornějších. Tenhle nápad a jeho zasazení do celkového děje je také na seriálu vedle velmi dobrých hereckých výkonů vlastně asi vůbec to nejzajímavější. Řešené kriminální případy nejsou samy o sobě ničím nějak extra výjimečné, je to v podstatě něco, co už jsme viděli mnohokrát jinde (ony ty případy jako takové v této sérii ale nejsou vůbec to hlavní, že). Připadalo mi také, že některé postavy se v průběhu série chovaly naivně až hloupě, některé postupy mi moc nedávaly smysl, skoro mě až rozčilovalo třeba zapojení syna hlavní hrdinky do děje, jeho prapodivné vztahy s matkou i s policistkou Stevensovou jsem nějak nechtěla sledovat. Asi by se mi také více líbil happy end (dlouho před koncem ale bylo jasné, že se ho spíše nedočkáme). Kvůli emocím, které ve mně dokázala vyvolat lady Bancroft (už dlouho mi nebylo z nějaké postavy chvílemi tak blbě, jako z téhle schopné, ale opravdu dost prohnilé policajtky), přidávám jednu hvězdičku. A na další řadu se podívám zejména proto, že doufám, že to s touto mrchou konečně dopadne, jak má. 65 %. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série pojednává zejména o staré hnusné megeře a jejích manipulacích okolím. Je to převážně jen mimořádná nuda. První dvě epizody byly úplně na odpis, až pak to konečně začalo být místy trochu zajímavé. Docela rychle jsem se kvůli nudě a řídkému ději doklikal do konce první série a teď mě zajímá, zda to mrchu ve druhé sérii dostanou. (15%) ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama