Reklama

Reklama

Malá bubenice

(seriál)
  • Velká Británie The Little Drummer Girl (více)
TV spot

VOD (1)

Epizody(6)

Seriál natočený podle mistrovského literárního díla Johna le Carré je příběh vášnivé lásky a zároveň napínavý thriller. Děj, který i dnes působí stejně odvážně jako v době, kdy byla kniha vydána poprvé, nás zavede do světa, kde hranice mezi pozitivním hrdinou a zlosynem, respektive mezi láskou a nenávistí, je nebezpečně rozostřená. V tomto miniseriálu uvidíme v roli Beckera Alexandera Skarsgårda, laureáta cen Emmy® a Golden Globe® (Big Little Lies/Sedmilhářky), Kurtze hraje dvojnásobný nominant na Oscara Michael Shannon (The Shape of Water/Tvář vody), Role Charlie se ujala kandidátka na cenu BAFTA, Florence Pugh (Lady Macbeth). (AMC Czech)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Česká televize tento seriál uvedla na svém programu rozdělen do 8 epizod. (Muffino)
  • Minisérie se natáčela na několika místech v Evropě, a to zejména ve Velké Británii, Řecku a také v České republice, kde to bylo především v pražských lokacích. (Yardak)
  • Dům v  závěrečné scéně seriálu se nachází v ulici Dobrovského 537/19 na Praze 7. Je to již od roku 2013 neobývaný dům napadený dřevomorkou, u něhož byla narušena statika. V záběru jsou v oknech v přízemí zřetelně vidět dřevěné podpěry. [Zdroj: nasepraha.cz] (rybitvi)
  • Na konci května 2018 se natáčelo v Chebu, konkrétně na náměstí Jiřího z Poděbrad, které ve filmu hraje rakouské město v 60. letech, kvůli čemuž byly přetransformovány nápis na domech a výlohy i stojící automobily. [Zdroj: iDnes.cz] (hansel97)

Malá bubenice - Epizoda 3 (2018) (epizoda) (E03)

  • Filmové rakouské městečko Kleinalm je ve skutečnosti Cheb. Natáčelo se na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Ve dvacáté minutě tohoto dílu to potvrzuje zapomenutý český nápis „Kavárna Špalíček“ na výrazném zeleném domě na náměstí. (Yardak)

Související novinky

Režisér Old Boye vezme do ruky sekeru

Režisér Old Boye vezme do ruky sekeru

08.10.2019

Oceňovaný jihokorejský režisér Chan-wook Park (Old Boy, Komorná) si vybral svůj další projekt. Bude jím remake francouzsko-belgické komedie Sekera od režiséra Costy-Gavrase (Město šílenců). Film… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Godzilla vs. Kong nabírá obsazení

Godzilla vs. Kong nabírá obsazení

26.10.2018

Začalo to snímkem Godzilla, po ní přišel Kong: Ostrov lebek, příští rok to bude pokračovat ve filmu Godzilla II Král monster, a v roce 2020 se konečně dočkáme epického vyústění v podobě Godzilla vs.… (více)

Reklama

Reklama