Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínský realitní makléř Karl Brendt chce cestou do práce vysadit své děti ve škole. Když ale nastartuje auto, zazvoní mu telefon. Neznámý volající mu sdělí, že má pod sedadlem bombu, kterou odpálí, pokud se Karl nebo děti pokusí vystoupit. Požaduje, aby Karl urychleně sehnal obrovskou sumu peněz. Když Karla začne manželka podezírat z únosu jejich dětí, záhy má v patách i policisty, a to včetně odbornice na výbušniny jménem Pia. Začíná vražedný závod s časem – Karl, vydán na milost bombě a pronásledován policií, se zoufale snaží zachránit sebe i své děti. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (46)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4, ale upřímně se nejdřív musím podívat na španělský originál. Pokud má německá verze nějaké originální prvky, tak to na 4* opravím. Takhle si ale nechávám tu jednu v zásobě. Akce a napětí prakticky, prakticky od začátku, jsou ale také pravidelně střídány nelogickými zvraty a botami, které mají svůj vrchol bohužel přímo na konci. **SPOILER** bomba vybuchne, pokud vystoupíš = tlak na sedačku bude menší. Tak co uděláš? Sjedeš s autem do vody, která nadnáší... A bomba? Ta jen čeká... Finále je fakt neskutečně hloupý v elementárních zákonech fyziky... Je to škoda, dost to ničí jinak fajnovej dojem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film s napätím, ktorý trpí len jednou "maličkosťou" a to tupým až nevysvetliteľným konaním polície, rovnako tak manželky. A tá pointa nebola tiež nejaká extra šokujúca, čiže všetko, čo je na Nevystupuj! dobré, je vlastne tá thrillerová linka, kedy každú chvíľu čakáte, či tá bomba vybuchne alebo nie. Oplatí sa však pozrieť. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Za mě hrůza! Příšerní herci, ještě horší réžie, naprostá nuda, i když to prý má nadupanou akci - chvílemi jsem si přál, ať to vybuchne a je konečně konec. A vůbec celé mi to přišlo naprosto bez logiky, a jeho dcera, která jediná trochu hrála (protože Karl jen brečel), měla hrozně lehký text - jen asi pětsetkrát zařvala tati, tak asi tak...10% ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Pri mojom druhom spojení s Alvartom opätovne nastala symbióza, lebo vie ten chlap robiť veci. Obyčajná tlaková bomba s najprv nechutnými deckami a taktom, ktorá potom zmení charakter vcelku uveriteľne a jazda Berlínom nadobúda slušné parametre. Zvratom, možností, scenárových trikov, postupnosť zapojenia osôb, zložité ale brutálne ekonomické zháňanie peňazí je pastvou pre rozum, cit a dávkovanie. Alvart a (Európa) si nespravila z diváka vtip, a úctivo mu dala možnosť vychutnať si hru na mačku a myš. Najviac šokujúcejšou vecou bolo vyjdenie z dverí väznice. To vážne opýtali sa prísediaci... Iba som sa uškrnul. (videné 03.03.2020, BDrip) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v Berlíne. Celkovo prebiehalo natáčanie v období od 22. marca do 6. mája 2017. (MikaelSVK)
  • Tesne pred tým, ako sa začne pyrotechnik približovať k autu, si dá hlavný hrdina preč z ucha jeho ľavé sluchátko. Následne sa však striedajú zábery, kedy ho v uchu má a kedy nie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama