Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínský realitní makléř Karl Brendt chce cestou do práce vysadit své děti ve škole. Když ale nastartuje auto, zazvoní mu telefon. Neznámý volající mu sdělí, že má pod sedadlem bombu, kterou odpálí, pokud se Karl nebo děti pokusí vystoupit. Požaduje, aby Karl urychleně sehnal obrovskou sumu peněz. Když Karla začne manželka podezírat z únosu jejich dětí, záhy má v patách i policisty, a to včetně odbornice na výbušniny jménem Pia. Začíná vražedný závod s časem – Karl, vydán na milost bombě a pronásledován policií, se zoufale snaží zachránit sebe i své děti. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná oddechovka, která mohla být rozhodně kratší. Ve dvou třetinách filmu jsem si říkal, ať se Karl na všechno vykašle a prostě se zvedne.... Adrenalinová je tak poslední desetiminutovka. Po řemeslné stránce solidní, dobrá kamera. Škoda, že Karl se chová jako příliš velký slaboch. OK, i takoví jsou mezi námi, ale občas mi ty jeho vzlyky a bouchání do volantu přišli až přehnaně teatrální. To vše pak bránilo, aby se s ním divák ztotožnil a držel mu palce. Jak říkám, kdyby se zkrátka najednou zvednul, nijak moc by mi to nevadilo. Na jedno podívání nakonec proč ne... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce niektoré časti filmu pána Alvarta v niektorých bodoch nestoja na pevných bodoch, obecne sa jedná o povedený akčný thriller. Napätie sa postupne zvyšuje, herci odvádzajú presvedčivý výkon. Na samotnom záveru by sa dalo ešte pracovať. Každopádne si cením snahu o uzatvorenie príbehu (snímok na konci – otec/muž a jeho rodina). Z mojej strany silná „trojka“ – v porovnaní s Odříznutí (takisto pod taktovkou pána Alvarta) o niečo zaostáva. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Počtvrtý už mi holt ten stejnej pokrm moc nechutí. Navíc tahle Německá verze mi přijde taková nejvíc utahaná a uřvaná ať už po stránce hrdinů blbě se chovajících policajtů nemluvě o tom, že tohle nepřijde s absolutně žádnou dějovou odbočkou a to je tři roky po vzniku původní Španělské verze docela bída. Kdyby žádné jiné další verze tohohle filmu nebyly tak dám těsně za tři hvězdy, ale takhle to budou jenom dvě.45% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No tomu teda říkám síla, po hodně dlouhé době konečně napínavý a nervy drásající film. Pokaždé když to vypadá dobře se prostě musí něco posrat. Herecké obsazení bylo skvěle, začátek filmu mě sice moc nebral a nejradši bych smradum naliskal, ale jak plynul čas hned jsem změnil názor. Je pravda že film měl i menší chybičky to prostě tak už je. Nechceš zažít takovou situaci, příběh který je neskutečně mockrát natočen v několika různých podobách dokázal přesvědčit o svojí dokonalosti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v Berlíne. Celkovo prebiehalo natáčanie v období od 22. marca do 6. mája 2017. (MikaelSVK)
  • Tesne pred tým, ako sa začne pyrotechnik približovať k autu, si dá hlavný hrdina preč z ucha jeho ľavé sluchátko. Následne sa však striedajú zábery, kedy ho v uchu má a kedy nie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama