Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínský realitní makléř Karl Brendt chce cestou do práce vysadit své děti ve škole. Když ale nastartuje auto, zazvoní mu telefon. Neznámý volající mu sdělí, že má pod sedadlem bombu, kterou odpálí, pokud se Karl nebo děti pokusí vystoupit. Požaduje, aby Karl urychleně sehnal obrovskou sumu peněz. Když Karla začne manželka podezírat z únosu jejich dětí, záhy má v patách i policisty, a to včetně odbornice na výbušniny jménem Pia. Začíná vražedný závod s časem – Karl, vydán na milost bombě a pronásledován policií, se zoufale snaží zachránit sebe i své děti. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nemcom sa celkom úspešne podarilo skombinovať Speed s Telefônnou búdkou a tak chvíľu jazdíme v stiesnenom priestore ohrození bombou. Potom sa do toho vloží polícia, ktorá kazí všetko, čo môže, a je len v úlohe štatistu a potenciálneho zberača mŕtvol. Film má tempo, napätie, vynaliezavú kamera poletujúcu naokolo, a tak som na prvýkrát nadpriemerne spokojný a druhé pozretie pre tento typ príbehu asi nepripadá do úvahy. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Pri mojom druhom spojení s Alvartom opätovne nastala symbióza, lebo vie ten chlap robiť veci. Obyčajná tlaková bomba s najprv nechutnými deckami a taktom, ktorá potom zmení charakter vcelku uveriteľne a jazda Berlínom nadobúda slušné parametre. Zvratom, možností, scenárových trikov, postupnosť zapojenia osôb, zložité ale brutálne ekonomické zháňanie peňazí je pastvou pre rozum, cit a dávkovanie. Alvart a (Európa) si nespravila z diváka vtip, a úctivo mu dala možnosť vychutnať si hru na mačku a myš. Najviac šokujúcejšou vecou bolo vyjdenie z dverí väznice. To vážne opýtali sa prísediaci... Iba som sa uškrnul. (videné 03.03.2020, BDrip) ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Solidní oddechovka na večer se spanilou jízdou po Berlíně, nejlepším městě na světě. U Alvarta nepřekvapí zajímavé vedlejší postavy, občasný humor a cit vsadit thriller do dobových témat, což u tohoto filmu znamená developeři a jejich neetičnost. Ke konci, když dojde na nějaké morální dilema postav a začne to zavánět polepšením, tak už jsem se začal mírně svíjet, jinak ale není co vytknout, pěkných 7/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto takéto minimalistické filmy, urob to, chod tam a nikomu nič nehovor lebo zomreš, príkazy cez mobil, to je velmi fajn, ked je to dobre natočené. Nemci sa o niečo pokúsili. Dve tretiny vysoko pozeratelný, strhujúci nárez. Posledná tretina, finále, prakticky od zásahu polície je už taká, nie že nijaká, ale začne to stagnovať, začnu sa tam diať nelogické veci a zbytočné dialógy. To ani nehovorím o tých vzťahoch tam. happyend som tak trochu očakával. Pozeratelné, ale malo to väčší potenciál. 3 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film s napätím, ktorý trpí len jednou "maličkosťou" a to tupým až nevysvetliteľným konaním polície, rovnako tak manželky. A tá pointa nebola tiež nejaká extra šokujúca, čiže všetko, čo je na Nevystupuj! dobré, je vlastne tá thrillerová linka, kedy každú chvíľu čakáte, či tá bomba vybuchne alebo nie. Oplatí sa však pozrieť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v Berlíne. Celkovo prebiehalo natáčanie v období od 22. marca do 6. mája 2017. (MikaelSVK)
  • Tesne pred tým, ako sa začne pyrotechnik približovať k autu, si dá hlavný hrdina preč z ucha jeho ľavé sluchátko. Následne sa však striedajú zábery, kedy ho v uchu má a kedy nie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama