Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako posledný ročník tejto vraj „súťaže“ som to vydržal pozerať do semifinálových kôl, ale ďalej sa to už jednoducho zvládať nedá. Trochu ma to aj mrzí, pretože niekedy dávno som Superstar fandil. Sledoval som s potešením kastingy, držal palce mladým talentom a bavil sa na tých najväčších nemehlách. Lenže žiaľ, tento projekt skĺzol do úplnej žumpy a už na to nemám nervy. Tento ročník je práve Cristovao prekvapivo najmenšie zlo, zatiaľ čo tí ostatní sa pretekajú, kto bude väčšie hovädo (krava Knechtová vedie). A ako to už býva zvykom, vyhadzujú sa najmä tí talentovaní len preto, že neurobia poriadnu šou, veď o spev už dávno nejde. Stačí tam poskakovať, rehotať sa a robiť zo seba úplného kokota, a postup do semifinále je istý. Kto je trochu tichší a skromnejší, nemá žiadnu šancu. Priemerní speváci sú medzitým dourážaní jedna radosť, pretože si očividne porotcovia myslia, že je to vtipné. Nie, nie je. A už keď počujem tú obľúbenú prijebanú vetu: „Mám pre teba dobrú správu – nepostupuješ“, mám normálne chuť rozmlátiť obrazovku. Viac ako samotných naivných súťažiacich, ktorí ktovie prečo veria, že sa vďaka tejto žumpe presadia, však ľutujem idiotov, ktorí tam ešte aj posielajú SMSky. To už by som radšej dal peniaze bezdomovcovi a cítil by som sa lepšie. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, vyhulený šašo Matěj Ruppert, nevýrazná východniarka Kata Knechtová a v rámci multikulti propagandy aj akýsi trapný černoško. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2018". Fakt nemám chuť sa pozerať na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Když se nudíte, podívejte se na to. Celkem to pobaví, ale pozor, abyste si to nebrali příliš osobně a nepohoršilo vás některých vystoupení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To bylo slávy, že zas bude další Superstar a zatímco omladina vlhla, starší kousky jen nevěřícně kroutili hlavou, že je tu zas ta „pičovina“…Neviděl jsem úplně všechny přenosy, ale z toho co jsem měl možnost sledovat, tak to zas až taková katastrofa nebyla. Habera je klasik, ten snad bude dělat porotce i v důchodu, Matěj Ruppert byl jasným oživením – mám ho jako zpěváka a showmana rád, To samé jsem si myslel i o Katce, protože jako zpěvačku jí uznávám, mám rád její písničky – ale tady se někdy chovala jako úplná píč..A Ben? No soudruh Cristovao tam byl jaksi omylem, ale asi už nikoho nemohli sehnat. Nakonec se ale ukázalo, že si vedl celkem obstojně a není takový kretén, za jakého jsem ho považoval. Co však nechápu je to, že se tam zase vesral Mareš. Prý nejlepší český moderátor – to si děláte prdel. No a nová Rytmusova matrace Jasmina Alagič? Vzhledově pohoda, jako moderátorka dost průměrná – spíš podprůměr. Vítězka Tereza Mašková si to zasloužila. Byla z nich nejlepší. Tak zas příště – nová Superstar na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Jen už prosím bez Leoše… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Porota opět jiná a trošičku zábavná ale máte ještě co nabídnou nechce to fakt už změnu, celkově to překopat vylepšit protože už potom nevím přesto se ze zvědavosti musím podívat. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená řada co se pořadu jako takového týče (porota bez chemie, nuda a šeď bez invence), nicméně poměrně dost povedená řada, co se týče talentů - takže jsem i tak vydržel od začátku do konce. ()

SEVERUS22

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím tejto pičoviny som mal rád jednu fasa speváčku menom Katka Knechtová.Po zhliadnutí tejto pičoviny by som s chuťou najebal jednej primitívnej,neprirodzene pôsobiacej chudinke menom Katka Knechtová.Ostatných v porote nekomentujem,sú mi ukradnutí.Vidieť však dievča,ktoré roky obdivujem v pozícii trápnej patetickej piče,ktorá otvára hubu úplne od veci a chytá sa za cecky,to je fakt hardcore.Neviem,či po tomto ešte niekedy budem schopný počúvať jej muziku. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejhorších ročníků SuperStar. Hlavně výběr poroty mě velice zklamal. Hlavně ta tupá a hloupá slovenka. Fujtajbl. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Ulice, Ordinace v růžovém výkalu, Výměna Manželek a Prostřeno a odpad jen kvůli tomu, že je to další hudební soutěž dávat nebudu. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

To sorry, ale tohle jako fakt ne! Já myslel, že je to soutěž o zpívání a ne nějaká Pošta pro tebe. Nechápu, proč tam strkají ty medailonky s lidmi, kde vypráví své srdceryvné životní příběhy, jak to mají v životě těžké apod. Dneska, abyste postoupili, tak musíte být sirotek, rodiče vám umřeli hned při porodu, pak vás strčili do babyboxu, celý život jste žili v dětském domově, jste gay/lesba nebo minimálně bisexuální, trpíte hluchotou, slepotou a němotou a nevím co ještě všechno. K tomu z vás tragicky složená porota tahá s kým jste chodili, kdy jste měli první sex a šťourá se v úplných intimnostech, do kterých jim vůbec nic není a ti lidé na to samozřejmě odpovídají. Tak tohle fakt ne. Nejhorší ročník téhle soutěže. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože!Piča!Zkurvena!Prašivá do pičeeee..!!......asi takto nějak by novou superstar (a obecně podobný formát pořadu) okomentoval dnes již legendární slovensko-maďarský opravář traktorů Lakatoš. Nikdy by mě nenapadlo, že "česká" anomálie, která nese název Ben Cristovao, bude dělat porotce a hodnotit budoucí zpěváky !!! Chlápek, co neumí zpívat a ba co víc, neumí ani mluvit, bude najednou spolupředsedat v porotě například s Haberou, který ho kdysi nemilosrdně vypral do hajzlu !! Jít jako účinkující do této soutěže a nechat se hodnotit naprostým monstrem a neumětelem, může jenom stejný neumětel a nositel IQ zmrzlé makrely - fuj !!....................... ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo na tyhle kravoviny furt cumi? Jdete s tim uz nekam... Zoufalec Cristovao v porote to jen podtrhuje :D ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Haleluja. Je to tu zase. A je to ještě horší než to bylo před tím a to už minulý rok bylo dno hudební scény. V porotě se nám opět vyskytl Pavol Habera, který se tváří jak největší drsňák na světě (před několika miliony lety úspěšně okupoval žebříčky hitparád se svýmy 5 písněmi) potom je tady Matěj Ruppert který vypadá jak kdyby ho vyzvedly z léčebny závisláků (a kterého jsem si musela vygoogit) dále se zde vyskytl v rámci vyváženosti Ben Kristovanoho nehezký manekýn z pedo knírkem který je čech asi jako já (ale je tmavší pleti takže ideál do počtu) a který přitahuje maximálně 12 leté holčičky bez špetky vkusu, no a na závěr musíme přizvat nějakou kost aby se vyváženost dotlačila k dokonalosti (mimochodem i tuhle divoženku jsem si musela vygooglit abych zjistila že ji znám jen proto že se mi líbí jedna písnička ale netušila jsem že je od ní) Co se týká soutěže, tak se tam opět vyskytují jen ti zoufalci, kteří neuspěly v předchozích 20 letech ani v DO-RE-MI, a nebo něčem podobném. Chybí už jen ten otravný operní gender pán, který otravoval v předchozích 3 letech. Porota se musí rozhodovat mezi debilem a idiotem. Nechtěla bych sedět v porotě, protože z takového materiálu by se nedal vybrat ani rozhlasový moderátor, v pořadu o domácím chovu morčat. Tohle je nehodnotitelné. Zajímalo by mně, kolik prostoru se ještě nachází pode dnem, pokud beru dno jako cílové místo pro podobné pořady. Jenže oni jsou schopní se dostat ještě hlouběji a hlouběji. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Tradiční sračka. Změny pouze v porotě - co nahnali na kráse Knechtové, to ztratili na umu rádoby zpěváka Cristovaa. ()

Reklama

Reklama