Reklama

Reklama

Můj vysněný dům po výhře v loterii

(pořad)
  • USA My Lottery Dream Home
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2015, 22 min

Obsahy(1)

III./1. Rodinná záležitost: Pár vyhraje 7 milionů dolarů a rozhodne se přestěhovat blíže k synovi. David Bromstad jim v okolí Buffala v New Yorku ukáže domy, které si nyní mohou dovolit. 
III./2. Bratrské štěstí: Dva bratři získali finance od rodičů, kteří v loterii vyhráli 7 milionů dolarů. Nyní tedy hledají vlastní vysněné domy. David Bromstad jim vyrazí pomoct do Sarasoty na Floridě.
III./3. Díky loterii dům u jezera: Po milionové výhře na stírací los se páru splní sen v podobě domu u jezera na důchod. David Bromstad jim ukáže nemovitosti ve Websteru v Massachusetts.
III./4. Pohádkové štěstí: Po výhře 1 milionu dolarů pomáhá David páru vystěhovat se z maličkého podnájmu. Podaří se jim však něco najít v drahém Washingtonu D.C.?
III./5. Mexický sen: Kalifornský pár už má svůj vysněný dům. Nyní však po výhře 1,6 milionu dolarů hledají ideální rekreační objekt v Mexiku.
III./6. Velké sny v Bostonu: Pár z Massachusetts se šesti dětmi vyhraje milion dolarů. Nyní chtějí koupit velký rodinný dům, aby se mohli přestěhovat z vodou poškozeného dvoupokojového domu.
III./7. Maminčin milion: Po milionové výhře darovala matka svému synovi byt. Nyní sama hledá ideální dům, který bude dost velký, aby pojmul všechny její výtvarné projekty.
III./8. Stírací los od Boha: Po rekordní výhře 7 milionů dolarů na stírací los potřebuje nový milionář od Davida Bromstada pomoc s nalezením parádního domu na středozápadě.
III./9. Gail a Chet: Vysněná bostonská zahrada: Po milionové výhře na stírací los si pár může konečně koupit vysněný dům s velkou zahradou na předměstí Bostonu.
III./10. Výhled za milion dolarů: Pár strávil léta plánováním odchodu do důchodu. Pak se jim podařilo vyhrát jackpot v loterii. Obrátí se na Davida, aby jim pomohl nalézt dům s výhledem na moře v Orange County.
III./11. Hledá se obrovský dům: Po výhře v loterii s dalšími 19 spolupracovníky se žena z Tennessee rozhodne se snoubencem koupit obrovský dům s velkým pozemkem v Nashvillu.
III./12. Oblíbený Maine: Bývalý tesař hledá se svou snoubenkou vysněný dům na pobřeží v Maine s malou zahrádkou, pracovnou a blízko u moře.
III./13. Nejšťastnější mys: Po výhře 4 milionů na stírací los se může svobodná matka přestěhovat se synem teenagerem z jednopokojového podnájmu do krásného domu na Cape Codu.
III./14. Rodinný majlant: Sedmičlenná rodina bydlela v dvoupokojovém domě. Nyní po výhře téměř milionu dolarů hledají luxusní vysněný dům v Kalifornii.
IV./1. Vysněná nemovitost na Floridě: Po milionové výhře v loterii sní manželé o vlastním domě ve floridském North Portu.
IV./2. Luxusní dům u jezera: Pár, který si 36 let pronajímal chatu u jezera, má nyní po výhře dvou milionů dolarů ve floridské loterii možnost pořídit si druhý domov natrvalo. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama