Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokonce i když byli mladí, snili dva nejlepší přátelé Axel a Grim o zápisu do historie hudby se svou kapelou Los Bando Immortale. Když jednoho dne obdrží pozvánku na norské mistrovství rockové hudby, zdá se najednou, že všechno je možné. Jediným problémem je, že Axel neumí zpívat. A protože Grim mu neumí říct pravdu, vydávají se na cestu na daleký sever – spolu s devítiletou violoncellistkou Thildou a závodníkem rallye Martinem. Když se ocitnou v děsivé honičce, je jasné, že jejich společná cesta symbolizuje pro každého z nich útěk před něčím. Každým kilometrem se skupina mladých lidí sbližuje a spolu míří k triumfálnímu finále. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (2)

lena60 

všechny recenze uživatele

Parádní dětský film. Barevný. S pozitivním vyzněním. Road-movie ze severu o splněných snech, odvaze a přátelství. Zahřála u srdce. #Tromsø (Zlinfest 2018). ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Príjemný hudobný road-movie, ktorý ak by vyhodil epizódy pritiahnuté za vlasy ako svadba či ako návšteva rockovej legendy kdesi v zapadákove, bol by ešte lepšie odsýpajúci. Milo si pomáha prvkami zo známejších filmov (Speed) a dokonca odkazuje aj na postavu Captain America :) ktorý v tomto filme nasáva kdesi v nórskom zapadákove. Pobavila najviac karaoke epizóda, pri ktorej potetovaní motorkári úsmevne všetci svorne pokývkavajú hlavou na znak rešpektu. Štvorica hudobníkov podarená, no ich vraj najznámejší či song, pod ktorým by ste ich mali spoznať by nemusel hneď odkazovať na smrť (Zabi, zomri... tak nejak znel názov), veď táto mládež, hlavne ústredné duo malo, tipujem, 12-13 rokov. Nejde pochopiť prečo sa film nevolá Los Bando Immortale keď kapela nesie takýto názov, ale len Los Bando. Ináč úprimne spravená vecička s pekným zvukom. ()

Reklama

Reklama