Reklama

Reklama

Údolí Muminků

(seriál)
  • Finsko Muumilaakso (více)
Trailer

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Čáry a kouzla v údolí Muminků! Muminci a jejich prátelé žijí spokojeně ve velkém údolí. Každý den jim přináší nové radosti, ale i starosti, a hlavně nová dobrodružství. Jejich příhody jsou plné laskavého humoru i tajemství a nebude nouze ani o napětí. (Česká televize)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Melios 

všechny recenze uživatele

Nostalgia z toho bola cítiť teda naplno. I keď som skôr zástanca tradičnej animácie, nemôžem, ale ani týmto projektíkom pohrdnúť. Nová generácia, potrebuje novú rodinu Mumínkov s novými príbehmi, ktoré opäť spôsobia traumy malým deťom. Tentokrát to ostáva, len pri čisto Fínskej produkcii, absencia Japonskej koprodukcie ma mierne zarmútila, ale nesťažujem sa. Je to svieže, plné novej energie, zaujímavé, no nedokážem povedať ako moc sa tvorcovia odpútali od originálnych príbehov. To už musí posúdiť jedine pani Janssonová... ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší, než mírně hysterické polo-anime verze ze země vycházejícího slunce, ale Opowiadania Muminków (seriál) (1977) z Polska je stále nedostižný. Musím pochválit Českou Televizi, že se alespoň při dabingu držela překladu jmen z knížek a Malá Mia není Majka, Muminek není Mumínek apod. Nějak to ale nemá šťávu a o poetice psaných příbehů nemůže být vůbec řeč (to zmiňovaný polský seriál naopak obsahoval vrchovatě). ()

Reklama

Galerie (207)

Reklama

Reklama