Reklama

Reklama

VOD (1)

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

demented 

všechny recenze uživatele

Superman vs. obrovský superpočítač made in 1983. Vždy dokážem oceniť,keď má nekto odvahu a neváha si urobiť srandu zo zabehnutých značiek. Nevyhol sa tomu ani Superman. Tretie pokračovanie spadá do parodickej roviny, pohybujúcej sa od grotesky smerom až neviem kam :) Na jednej strane sú tu scény typu nasávajúci či "děvkársky" superman, superman vs. Clark Kent, ktoré sú strašne fajn, ale celok vyzerá ako priemerná a nevýrazná komédia, ktorých boli v zlatých osemdesiatych rokch natočené tisíce. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se více než 3/4 své stopáže netváří jako propadák. Bohužel opět hodně nezvládnutý závěrečný boj proti supermodernímu počítači posílá celý snímek ke dnu. Jinak jsem se docela solidně bavil, zlý superman stojí za to, stejně jako Richard Pryor, který zastupuje nejpodivnější castingové rozhodnutí všech dob. Hodně jsem zde cítil inspiraci Bondovkami. Tento díl mě utvrzuje v názoru, že Christopher Reeve byla pro sérii vynikající volba. On dle mého soudu byl a bude jediný správný Superman. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po odstránení Kapitána Zodda sa Clark môže sústrediť na svoju kariéru v Daily Planet. Článok o zvykoch na predmestí Metropolis ho zavedie do jeho rodiska, kde sa stretáva s charizmatickou Lanou. Problémy ale na seba nenechajú dlho čakať. Herecké obsadenie: Tradične robotický Reeve, ktorý sa ani nesnaží niečo hrať. Prtoste si odrapoce svoj text a nechá všetko na vizuálnu stránku filmu. Richard Pryor mal byť pseudo zábavným elementom filmu ale moc to produkcií teda nevyšlo. Najhoršie je, že hlavný zloduch je celkom sympaťák a teda nemáte dôvod priať mu niečo zlé. Prevedenie: Som si myslel, že po návrate v čase z predchádzajúceho dielu už väčšiu koninu neuvidím ale tento film v negatívnom smere predčil všetky moje očakávania. Pocity: Pokladám za osobný úspech, že som to dokázal dopozerať aj keď na 5 krát. Pridaná hodnota: Zrejme sa jedná iba o vydrankanie peňazí zo známej značky. Teda o pridanej hodnote sa nebudeme ani baviť. 30% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Taková nepovedená parodie nebo co. Třetí díl poslal Supermana ke spánku, asi dobře, že tak. Podle mě scénáristi pracovali s několika opravdu dobrými tématy, jako Superman schizofrenik, ale nedokázali je zvládnout. No a když se koukáte na hlavního padoucha, říkáte si, kde se ti Lexové Luthorové pořád berou (neexistuje někdo jiný zlý)? Lovestory se také nepovedla zakomponovat. 55% = 3/5 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád jen z těchto důvodů...je tam Reeve, je tam krásná Lana Langová v podání Beverly Marshové a je tam naprosto otřesný Richard Pryor (jinak výborný komik), který je tak debilní, až je úchvatný. P.s. vrchol filmu? Změněný (já říkám realistický) Superman, vysedávající po barech (ten jeho nasraný xicht je prostě...boží!) a střílející oříšky (a způsobující ekologické katastrofy pomocí tankerů s naftou a další) a bitka na vrakovišti. Ta je! Nejlepší hláška? Superman po vystřízlivění pomocí umělého zeleného Kryptonitu na Lorelei Ambrosii (umělecké jméno jak pro pornoherečku, což?:) , která s lascivně pohupující nožkou sedí na rameni sochy svobody... ,,Už jsem myslela, že nepříjdete. On: ,,Nemyslete si, že vás zachráním. Já už to nedělám´´. :))))))))) Nejgeniálnější věta vůbec. Ani comicsy na to nemají.;-) P.s. povšimněte si, že jeho ztmavený outfit, má tentýž odstín, jako Singerův šmutný šášula.;-) Hl. červené části. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • Christopher Reeve po dokončení natáčení v rozhovoru prohlásil, že s rolí Supermana končí jednou provždy. Řekl: „Byla to velká kapitola mého života, ale už jsme s tím hotovi a neměli bychom co dělat." O pár let později se ale do této role ještě jednou vrátil v Superman IV: The Quest for Peace. (WolfR)
  • V úvodu příběhu okolo 4. minuty začne plyšovému chodícímu tučňáku hořet pravé zakrnělé křídlo. Když však dojde ke Clarku Kentovi (Christopher Reeve), hoří mu hlava a křídlo je netknuté. (Terva)
  • Ve 41. minutě přinese Superman (Christopher Reeve) zachráněné dítě své spolužačce Laně Langové (Annette O´Toole). Ta má v jednom záběru čistou tvář, při druhém záběru má tvář špinavou od oleje a při dalším střihu už je zase čistá. (Terva)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama