Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna.(TV Barrandov)
Jedno téma,10 tisíc,2 hodiny. Čas neúprosně běží a soutěžící si musí proklestit cestu džunglí obchoďáku,urvat nejlepší kusy, vystoupit fejs tu fejs svým soupeřkám a obhájit svůj outfit před neúprosným homosexuálním stylistou (s iritujícím hlasovým projevem a výrazem blumy s nemocí štítný žlázy, co zná všechny trendy,protože čte módní magazíny pro holky jako každá správná bukvice). Jako lidi,to neni žáden prdel tohleto. Nemáš styling,nemáš nic!(23.9.2015)
Slovenskou verzi jsem neviděla, jen jsem o ní slyšela. Nicméně Popelku dávají, když jsem v práci a mám za chvíli padla, takže sleduji. A to mě teda tak štve, že jsou všechny ty holky jak přes kopírák. Mají 10tis, aby si nakoupily a ony všechny přijdou v tom stejném. Achjo. A výběr stylisty nechápu, on je to jako opravdu nějaký uznávaný stylista? Není že ne?(27.9.2015)
animario
NellieLovett
Jara.Cimrman.jr
odpad!Zvědavost mne zase jednou zavedla do pekla, ze kterého jsem se nedokázal vydrápat. Zrak nevěřícně zíral na obrazovku a ovladač byl příliš daleko na to, abych to dokázal přepnout. Ale já jsem vlastně nechtěl, protože tohle bylo jedinečné. Soutěžící mi vzdáleně připomínaly lidi, ale patrně se jednalo o jakési křížence mimozemšťanů a kuru domácího, protože jejich umělá moudra by snad z lidské tlamičky ani nedokázala vylézt. Já jsem od přírody hodný člověk, tak jsem ochoten těmto Popelkám s popletenými hodnotami zařídit pobyt v jednom teráriu s krokodýly a opičákem Osmany Laffitou. Silnější se může obléci do kůže poraženého. A tímto ukončuji svou jedovatou slinu, oblékám si sváteční teplákovku a odcházím si doplnit svůj šatník. K dokonalosti mi totiž chybí už jen růžová kabelka a zlaté lodičky.(19.1.2016)
Frajer42
odpad!Kvůli obdobným teploušům nemá teplouše nikdo rád. Opravdu nechápu, že se tak stupidní pořad může někomu líbit. Koncept se točí kolem 4 hnusných a zpravidla i extrémně blbých krávách a kolem jednoho teplého vola, který místo svého análního otvoru ústavičně przní češtinu a snaží se dát krávám rady, kterými by svoji hnusotu na pár okamžiků skryly. Dost by mě zajímalo, co divačky vede k pravidelnému sledování podobného nesmyslu. Z komentářů jsem se dočetl, že snad pouze ty debilní bláboly, které vypouští z úst ten teplomet, když je zrovna nemá zacpaná mužským údem.(8.3.2017)
Everyone
odpad!4 slepice kvokají a splašeně pobíhají po krámu, aby se rozkvokali v závěru ještě více, kdy jim jejich nové peří poklove nějaký noname kurník-boss (chcete-li moderátor). Sebevědomí, ješitnost a pseudoracionalita stylisty, ale obecně stylistů, je místy zarážející. Dress code je daný a na poli volnočasovém se přiživují tací, kteří ostatním nepřímo vnucují vkus vlastní. Sečteno a podtrženo (řečeno psychiatrickou hantýrkou) - Idiotský pořad s idioty pro idioty. ___ V televizní stanici Barrandov musí mít, patrně pro inspiraci, snad i odpad ve studiu, tak vyrovnané výkony televizní stanice se jen tak nevidí.(7.11.2015)