Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jedno TV Barrandov upřít nejde - jejich seriály se strašně dobře hledají (šedá).;-) "Popelka" je... já vlastně nevím. Pro hubené Nanynky, co chtějí být nejlepší? Pro obézní holky, co si o sobě myslí, že jsou v těch upnutých hrůzách sexy? Bože, bože, ty to vidíš... Aspoň, že já už tam nevidím toho mladého 4% trolla, který měl pocit, že se*e zlato.:-)) ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mne zase jednou zavedla do pekla, ze kterého jsem se nedokázal vydrápat. Zrak nevěřícně zíral na obrazovku a ovladač byl příliš daleko na to, abych to dokázal přepnout. Ale já jsem vlastně nechtěl, protože tohle bylo jedinečné. Soutěžící mi vzdáleně připomínaly lidi, ale patrně se jednalo o jakési křížence mimozemšťanů a kuru domácího, protože jejich umělá moudra by snad z lidské tlamičky ani nedokázala vylézt. Já jsem od přírody hodný člověk, tak jsem ochoten těmto Popelkám s popletenými hodnotami zařídit pobyt v jednom teráriu s krokodýly a opičákem Osmany Laffitou. Silnější se může obléci do kůže poraženého. A tímto ukončuji svou jedovatou slinu, oblékám si sváteční teplákovku a odcházím si doplnit svůj šatník. K dokonalosti mi totiž chybí už jen růžová kabelka a zlaté lodičky. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní médium má neuvěřitelnou moc. Den co den, minutu co minutu nás vhání do imaginárního světa, který si tak rád pohrává s těmi, kteří mu jsou ochotní věnovat svůj drahocenný čas. Řada televizních pořadů se ale dostala do nezáviděníhodné křeče. Ovšem křeče, které si všimne jenom málokdo. Věrní zůstávají, ať už v televizi vymývá kdokoliv. Se stejnou dravostí, drzostí i dramaturgickou absencí nápadu a jakéhokoliv ozvláštnění to zkusila i Popelka. Marně. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Štyri hlupane sa pretekajú v tom, ktorá sa dokáže najštýlovejšie a najmodernejšie vystrojiť. V časovom limite dve hodiny musia nakúpiť na seba handry za desať tisíc českých korún. Navzájom sa potom hodnotia, prehrabávajú svoje zablšené šatníky, rozprávajú absolútne nezmysly a snažia sa čo najviac ohovoriť svoju súperku. Sprosté, vyfintené sliepky. Sebavedomé buranky, ktoré si asi nikdy uvedomia aké sú strašne trápne a úbohé. Sedlácke kráľovné krásy s inteligenciou húpacieho koníka. Také sú účastníčky primitívnej súťažnej reality show "Popelka“. Nedá sa na to pozerať. Je to odpad! ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Hejno povrchních slepic nakupuje hadry jako o život - v domnění, že šaty z nich udělají člověka. A to není to nejhorší! Asi se přihlásím, z mé skříně by toho cizokrajného kuřbuřta, Onaniho Lopatu, či jak se to onen slizký uvaděč jmenuje, trefil šlak. Kultuře národa bych tím náramně prospěla. Pánská džína?! Flanel košíla?! Maskáč kalhota?! Neznačková teniska?! Trek bota?! Nikde žádná podpatka? Jeden zaprášený sukňa?!? Ani jeden kabelka?! Skandální! Oóch... jeb! Však TV Veškrnov by jistě našla dalšího příšerného zjeva, i když by to nějaký čas zabralo. Tato Popelka je čiré Zlo! ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Po sedmi sezonách v mančaftu ČSFD uzrál čas na tři kouzelná písmena, která jsem tu ještě nepoužil. Je to nějak takhle: WTF?!? ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Což Popelka, ale přehřátý Popelák z Otravy a ještě s plným rypákem, to je pošušňáníčko. Bože, za podobný přízvuk a dikci by mu měli zašít kloaku a sebrat paví péra i s boa. Stašidelné. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, Barrandov opravdu nepřišel svým nejmenším divákům vyprávět podvečerní pohádku. Přišel s reality show orientovanou na tuze hnusné, otylé prasnice, které musí přepínat televizní programy pletací jehlicí, neboť tlačítka na dálkovém ovladači nejsou "dyzajnovány" na tlusté prsty. Co třeba taková 49letá Jarča, která sjíždí komplet odpolední program na Barrandově, u kterého hubne maximálně tak mentálně. Poté, co se proklestí romantikou na německý způsob, horlivě se zapojí i zapotí u Cibulkovy zoufalé tajenky, až polkne řízek i s talířem, přijde její hodina H, kdy si přijde krásná s pořadem, v němž dělají z podobných primátů i něco víc. Odborník čtyřem šeredám radí, jak zásadně změnit šatník. Jarča uchopí koště, které zaklesne o protilehlá futra bez dveří, aby se mohla s křeslem přesunout ke vchodu do vedlejšího pokoje, do kterého už se léta nepodívala díky své abnormální obezitě. Přes pavučiny vidí na posteli bundu a džíny z osmdesátých let, kdy se do nich naposledy dostala. Posteskne si, ale panice nepropadá. Vždyť její oblíbená televize dává show, která z nevzhledných žen dělá princezny. Svými masitými prsty uchopí tyč s hákem na konci, kterým obratně otevře ledničku, z níž si vydělá asi patnáct pokrmů a kanystr piva. Obložená svačinkou s napětím sleduje, co přinesou příští minuty nového pořadu. V reklamních blocích posiluje své bicepsy kvádrem, když se objeví reklama na Gilette, nadšeně zatleská, protože celou holící soupravu už má doma taky, ale břity se rychle ztupí, neb bujný knír i strniště mezi nohama není snadné odstranit, často používá sekáček na led pro hladké vyholení. Jarča je z pořadu nadšená. Rázem si přijde atraktivní. Pořad způsobil zázrak. Z Popelky je kráska a trápení a obavy, že nadále bude Popelnicí, vzaly za své. Tenhle pořad se svojí úrovní může leda tak konkurovat Popelníku. Nepředstavitelná příšernost. 0% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli obdobným teploušům nemá teplouše nikdo rád. Opravdu nechápu, že se tak stupidní pořad může někomu líbit. Koncept se točí kolem 4 hnusných a zpravidla i extrémně blbých krávách a kolem jednoho teplého vola, který místo svého análního otvoru ústavičně przní češtinu a snaží se dát krávám rady, kterými by svoji hnusotu na pár okamžiků skryly. Dost by mě zajímalo, co divačky vede k pravidelnému sledování podobného nesmyslu. Z komentářů jsem se dočetl, že snad pouze ty debilní bláboly, které vypouští z úst ten teplomet, když je zrovna nemá zacpaná mužským údem. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Pořad pro snobské, zlatokopské paničky, pro které je zkázou lidstva zlomený nehet. Tfuj! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě nízké hodnocení. Já se u tohoto módního pořadu skvěle bavím. Hlavně u průpovídek Osmany Laffity. "Je to moc kiš." :D ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Kvalitní masochistická zábava. Co jiného si po Rosákově smetáku ve dvě ráno na Boží hod přát...? 60% ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov se poslední dobou stává doménou ubožáckých pořadů, určených pro segment diváctva charakterizovaný mizerným vkusem a IQ tykve. Čtyři dámy vedené chlapíkem, který se vyjadřuje asi v tomto duchu: "Markétin stajling je vynikající, jediným, zato velkým nedostatkem je absence wow efektu", se snaží změnit svůj šatník k lepšímu. Dvěma slovy - hrozná sračka! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Být to Popelák, možná by to mělo nějaké nosnější téma, ale koukat, jak se tři baby za rad jejich kamarádek nebo maminek nedokážou za deset tisíc pořádně oháknout, což komentuje nějaký přiteplalý chlápek, to chce skutečně silné nervy a hromadu zbytečného času. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším nakupování, nesnáším podobné televizní pořady a nejvíc nesnáším, když jsem z „hecu, nebo sázky“ nucen se na podobné sračky dívat. K mému (ne)štěstí jsem viděl jen jeden týden – tudíž jednu bandičku ženských, které se nechávají ztrapňovat v televizi za šek na 10 000kč. Každopádně zas na druhou stranu, jestli si ty hadry, co si v každém díle koupí můžou nechat, tak se jim nedivím. Ten vocas, co je boduje a snaží se být vtipný, je vážně tím nejhorším, co nám v tomto pořadu Barrandov mohl nabídnout. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ pořadu který je tak strašně natočenej, tak špatně vybrané "soutěžící" a tak špatně celkově pojatej až je to geniální. Já se u toho bavil. A to je na tom asi to nejlepší - je Vám tak trapně až je to vtipný. ()

Reklama

Reklama