Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Kravina.......nic k tomu nelze dodat.Někdo si tu hraje na velkou dámu ale k ničemu

Knor

Knor (hodnocení, recenze)

Tohle už není ani k smíchu, ale k pláči. Televizní zábava upadla do naprostejch sraček a z nich na nás čumí nějaká Štiková, která by mohla bejt královna sračkového království za devatero průjmy a sedmero septiky. Nechápu kam ten svět spěje :-D

Caelos

Caelos (hodnocení, recenze)

Štiková, pokud si náhodou tohle přečteš, tak ti chci říct že jsi ostuda a doufám že ti uhnijou kozy.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Nejhorší pořad, co kdy vznikl v české televizi. Nesnáším to!

Uživatel goldvise smazal svůj příspěvek.

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Zaujalo mě to v programu tak jsem si to stáhl z internetu - vřelé díky tomu magorovi co mu nebylo líto chvilky kapacity uploadu a obětavě to tam nahrál. Píčovinu jsem čekal a píčovinu jsem dostal. Ale v takové intenzitě, že by si to zasloužilo i nějakou mínusovou hvězdu, kdyby to šlo. Sakra, doprdele tohle má fakt nějakou cílovou skupinu?

Chors91

Chors91 (hodnocení, recenze)

Teď sem viděl asi 3 minuty a stará Štiková říká nějaký tlustý holce, že se chová a oblíká jako kurva a že se za ní děti musí stydět.. to je asi vrchol.

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Kdyby angažovali renomovanou psycholožku se zkušenostmi s problémovými rodinami, pak by to byl zajímavý a jistě i prospěšný projekt. Ale nechat si radit o ženský, která...  no, všichni víme, jaká je a co se jí podařilo, je směšný. 

Reklama

Reklama