Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Že svěří roli rodinného kouče zadlužené matce dvou nevycválaných dcer a manželce chlapa, který dle výrazu do teď nechápe, která bije, je prostě perverzní. To už fakt může do té televize každá trubka. A já jsem taky trubka, protože jsem se na to vydržela koukat 23 minut. Ach jo. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl žánr komedie... možná bych tam i tu 1 * za snahu dám. Ale vzhledem k tomu, že je to myšleno vážně, tak jedině odpad! ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

"Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách?" - To všetko spĺňa tá uvrieskaná, sebecká, panovačná, peroxidová kurva s čelom ako biliardová guľa. Človek, ktorý nezvláda vlastnú rodinu, ani sám seba, radí ostatným, ako majú žiť. Z princípu nie!!! Videla som niečo na YouTube zo Štiky, či ako sa to vlastne volá, a to, čo tam predvádzala, bol ľudský odpad. ()

KR4T4S odpad!

všechny recenze uživatele

Napadají mě dvě věci, když se řekne TV pořad Tchýně: čiré zlo a parazitismus. Odpad je pro tohle cosi kompliment. ()

Burdock odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden díl (problém snachy s tchýní) a přišlo mi, že to nejsou ani zinscenovaný situace reálných lidí, ale že to jsou herci, navíc s až moc klišovitě napsanýma dialogama, až to bolelo víc než Ulice. Když snacha neumí vařit, tak to znamená co? No že přesoluje, přeci.. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Předsudky. Ano, při upoutávkách jsem si říkal: "Štiková? Tak ono nestačí, že uměle slavná Ornella dlouhodobě plní články všech bulvárů?" Musím říct, že Monika zdaleka není taková jako její ultrablbá dceruška, kterou nemůžu ani cítit. Její matka na mě působí jako pohodová teta a kupodivu to vůbec není tak špatné, jak jsem čekal. Navíc mi formát pořadu přijde lepší, než Výměna manželek, kde se akorát rozhádají obě rodiny. Pokud "Tchýně" rodině pomůže, tak proč ne? Viděl jsem jeden díl a jeho závěr byl docela silný. Na Barrandov nadprůměrné, na české pořady víceméně průměr. ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně mi pije krev, jak si vůbec dokáže taková pitomá baba, jako je Štika, která je známá jenom tím, že si nechala napíchat dceru nějakým starcem, tak fi.lozofovat a psychologicky radit cizím lidem. A ještě tak fakt jako do hloubky. Normálně bych jí nakopal do hlavy za to, na jakýho profíka si hraje. Vydržel jsem celkově patnáct minut. Ani boha víc. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pro úvod bych nejdříve rád pogratuloval Monče Štikové k jednomu z nejhorších hodnocení na ČSFD. Mít 4 procenta na webu, kde mají Paterčata 42 procent, to už je fakt umění - ale teď už vážně k věci. Hodnocení by mohlo být dvojí - záleží, zda to chcete brát jako komedii, nebo jako pořad, který to myslí vážně. Přestože vím, že Monika Štiková to ve svém životě neměla lehké, je třeba pochybovat o jejích schopnostech, radit lidem v nouzi, což by si mělo uvědomit jak vedení televize Barrandov, tak i sama Monika, která se v pořadu tváří tak jistě a zkušeně, že bych si při vypnutém zvuku možná i myslel, že neplácá naprostý píčoviny. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Není to dobré pro milovníky čehokoli. To, že do prvního dílu nedokázali zapojit manželku - ani jednou se na obrazovce neobjevila!!! - je největší fail produkce. Potenciální konflikt se tedy nekoná, ani nevidíme onen "reálný" problém, který by měla tato reality show "řešit". Místo toho dostáváme smířlivý shit, ubuleného tatíka od rozpadající rodiny, který akorát lituje sám sebe, a tchyni Štikovou která ve svém buranství není ani zdaleka tak zábavná, jak jsem očekával. Jedno ponaučení mi tento pořad přeci jen přinesl - výlet do čestlického aquaparku je nejlepším lékem pro rozpadající se dysfunknční rodiny. No a stará štika si vydělala a ještě k tomu má pocit, že spasila svět. Velké zklamání, protože potenciál to mělo. ()

Amper01

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale neumím si představit, že tahle paní, která se nám v médiích představila jako totální ***** může někomu pomoct, když má sama v hlavě guláš...? Viděl jsem náhodný kousek a stačilo mi... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

" Potkal jsem svou tchýni na mostě v Bechyni, vítr jí rozfoukal drdol. Moje milá tchýně kráčela si líně, neboť si koupila Sidol.................". Kdo mne zná, tak Vám potvrdí že na tvz. reality show ujíždím. Výměna manželek, Prostřeno!, Hledá se táta a máma....i když ne vždy odcházím od televizní obrazovky naplněn blahem, tak se dovolím prohlásit za fanouška podobných formátů. Dalším bonusem navíc měla být legendární postavička prvoplánových bulvárních článků "stará štika", kmotr jedné z nejúsměvnějších rodinek nejzapadlejších koutů našeho rádoby celebrity rybníčku. A teď už budu stručnější "tramtadadááááááááááá" přes to všechno je mi líto, ale na tohle se fakt nedá koukat :( ()

Adiemus odpad!

všechny recenze uživatele

Podle náhodně zhlédnuté upoutávky (která na mě měla opačný účinek, t.j. fungovala jako odrazka - nikoliv od "odrážet", ale "odradit") soudím, že diváci tohoto veledíla mají sklony k sebetrýznění. Inu - proti gustu... ()

Shaleman odpad!

všechny recenze uživatele

Veškeří dětští psychiatři, sociologové, terapeuti a sociální pracovníci hromadně rezignují na své funkce a skáčou z nejbližšího útesu, protože by jinak umřeli hlady. Již nejsou třeba. Stačí si zapnout Barandov a počkat si na Mamuta Štikovýho, který to všechno vyřeší tou nejlidštější formou, jakou jsem kdy viděl. "Já jsem jako vešla a ony zůstaly sedět na gauči, v ruce telefony a vůbec ani nepozdravili jako. Jako já měla chut odejít. Arogantní, sprostý malý zmrdi, který bych okamžitě nakopala do prdele a vyhodila je do nějakýho syfiliidního bordelu, aby věděli co je život!" No, to jsem trochu přehnal. Syfiliidní by ani nevyslovila... jediné dobré je, že je to celý nahraný, takže zas takový kreténi nejsme... no koukáme na to, takže asi jo.... ()

mazic odpad!

všechny recenze uživatele

ale přiznám se že celých deset minut jsem se neodtrhl... pak přišla spásná reklama na vložky a já cítil jak intelektuálně vzkvétám ()

Reklama

Reklama