Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by se mělo pouštět studentům na filmových školách pod pohrůžkou, pokud ve své kariéře natočí něco podobného, tak dostanou tyčí do hlavy. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkouknul kus jedný epizody. Příšernější sračku jsem snad neviděl. Celý je to jen nahraný stupidní divadlo ..., trapný, ubohý, nudný a vrcholem všeho je stará Štiková, která podává společně s ostatními herci, který hrajou rozvrácenou rodinu naprosto tragický herecký výkony. Navíc má ta paní IQ asi jako rozbitej zámek od brankovejch dveří, takž se nedá moc dlouho poslouchat, stejně jako zbytek její blonďatý rodiny :-D Takže ze zdravotních důvodů už na toto nikdy koukat nebudu, zdraví mám jenom jedno a nechci o něj přijít kvůli takovýmu nebo podobnýmu pořadu :-D ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě paní dojde k nějáké skutečné rodině která je bohužel skutečně zoufalá a snaží se to tam nějak urovnat. V některých rodinách to nemá absolutně cenu a jindy se jí to tam podaří urovnat, ale pouze v její přítomnosti. Pochybuji že jim to vydrží. Sotva odejde, tak se beztak vrátí všechno do starých kolejí. ()

Frog.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že zábavní průmysl na barandově dosáhl za pomoci cibulky či bukvičky nebo jak se jmenuje,dna ale mýlil jsem se,tato hrůza vítězí. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Prepínal som kanálmi a natrafil na túto sračku, práve sa tam hádala tlstá blondína a nejaký kulturista. Za tie perly, čo vypúšťali z úst by sa nehanbili ani Shakespeare a Lil' Wayne dohromady. Krásny dôkaz toho, že klesajúcu úroveň týchto "reality" show nezastaví ani absolútne dno. ()

Lucilay 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* za tu komedii. Ale je to šíleně špatné. Herci neumí hrát, jsou prkenní a působí to nepřirozeně. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

čekal jsem sračku, ale kupodivu to není špatné. Sice Štiková mluví jak buran a je neodbornice, ale tak určitě se na to dá koukat a pro milovníky reality show typu Výměna manželek, je to dobré. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčen o tom že pár TV stanic několika pořady dosáhlo absolutního dna. Tchýně dokazuje že dno není žádná reálná míra na stupidní pořady. Odpad je pro tento pořad vlastně dobré hodnocení. ()

DanielP. odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha živého... Obětoval jsem ze svého času 2.díly jen abych si udělal přesnější obrázek. Byla to chyba! Jak někdo tak hloupý jako je Štiková a ještě někdo tak hloupější jako jsou producenti, scénáristi a režisér kteří tohle dělají... To je naprosté dno TV produkce. Příště ty peníze vemte a dejte je dětem nebo nějaké nadaci, protože to je stokrát lepší investice. Štiková je neskutečně hloupá ženská navíc silně nesympatická a na TV obrazovce působí velmi nehezky. Její slovní zásoba a způsob vyjadřování je naprosto tragická. Celé mi to přijde nahrané a nepůsobí to dojmem reality show, ale jako velmi špatného divadla. Totální ODPAD! ()

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Ta Štiková je fakt neuvěřitelně vtipná :D Je chytrá jak rádio, psycholožka žádná a hlavně, že "dokáže" poradit, protože si prošla údajně těžkým životem... Té pani nevěřím ani nos mezi očima! Jo a taky by neuškodila nějaká práce s logopedem, jelikož její koktání a dosti zvláštní skloňování slov mě fakticky baví :D A taky bylo vcelku zvláštní, když jsem viděla díl s tím, že mají v manželství krizi, mají dluhy atd... Jako první krok bych viděla, že bude společná akce s manželkou a manželem a dětmi, a ne že Štiková si pojede užít do bazénu s jejím manželem a dětmi, načež si uvaří a ona si bude gratulovat, jak stmelila rodinu dohromdy :D Jo a manželka v celém díle nikde! Vcelku by mě zajímal Štikový honorář za tuto skvělou reality show :D ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

Že televizní zábava nemá žádné dno, to už jsme se přesvědčili. Díky tomuto poznání se naše televize předhánějí v natáčení takových ultrafekálních trapáren, jako je Tchyně. Nefungující rodiny bez kapky studu a soudnosti si tak za honorář 20 tisíc zvou domů nabobtnalé monstrum madam Štikovou, která jim jako erudovaná rodinná poradkyně napravuje pokřivené vztahy. Tuto zvrácenost nejvyššího stupně doporučuji vysílat na území Islámského státu, aby tamní potencionální migranti poznali, jaké hrůzy se dějí u nás a vyhnuli se naší republice širokým obloukem! ()

Reklama

Reklama