Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Výměna manželek ne na druhou, ale minimálně na třetí. Něco tak odporného jsem ještě neviděl. Obtoustlá matrona, které na hlavě přistál mimozemšťan, který vypadá, jako groteskní odbarvená paruka radí dívce, aby se neoblékala jako prostitutka, a nechala si zapnutý telefon a netrápila svou matku. Zlomový okamžik nastane ve chvíli, když si matrona sedne s dívkou do parku, a vzduchem létají věty jako „Chceš, aby tě znásilnila banda Ukrajinců?“. Nedívejte se na to, prosím vás na kolenou… Jedním slovem OBLUDARIUM. ()

Dosou odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, kterého Barrandovského zmrda napadlo do nového pořadu "Tchyně" angažovet do hlavní role ne samotnou vypatlanou, prsatou PAcelebritu, ale dokonce její ještě vypatlanější matku??? To už se tam všichni zbláznili?? Nechce se mi věřit, že to má také na svědomí Cibulka, jako skoro vše hrůzné, co se tam děje. ()

Reklama

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Předsudky. Ano, při upoutávkách jsem si říkal: "Štiková? Tak ono nestačí, že uměle slavná Ornella dlouhodobě plní články všech bulvárů?" Musím říct, že Monika zdaleka není taková jako její ultrablbá dceruška, kterou nemůžu ani cítit. Její matka na mě působí jako pohodová teta a kupodivu to vůbec není tak špatné, jak jsem čekal. Navíc mi formát pořadu přijde lepší, než Výměna manželek, kde se akorát rozhádají obě rodiny. Pokud "Tchýně" rodině pomůže, tak proč ne? Viděl jsem jeden díl a jeho závěr byl docela silný. Na Barrandov nadprůměrné, na české pořady víceméně průměr. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už snad Barrandov nemyslí vážně! Vrazit na obrazovku další z rodiny rádoby „celebrit“ a ještě jí umožnit ztrapňovat se na obrazovce – tak to už chce vážně kuráž a nebo tam v té televizi mají už všichni totálně odrovnané mozky. Stupidita pořadu se snad nedá popsat, IQ všech zúčastněných (jak mámy Štikové, tak i zbytku těch ubožáků) se vymyká všem známým tabulkám a je velká škoda, že jí v jednom z dílů ten nabušenec nedal pořádně přes držku. Tohle se snad ani nedá hodnotit ODPADEM, protože je to ještě mnohem,mnohem horší… ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská která vychovala profesionální rodičku dětí radí ostatním lidem jak vychovávat etc, Prima. Teda Barrandov. Navíc vše jede podle scénáře, lidé tam mají jiná jména než jejich skutečné a paní Štiková... No jde vidět že její dcera je po ní obě mají myšlení koaly po lobotomii, kterou vychovali švábi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama