Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Po každé bouřce přece vyjde sluníčko." Má-li to sluníčko být blonďaté, tlusté a pitomé, tak bych se asi dal spíš na modlení. Já jsem toho z Tchýně moc neviděl, protože tohle pro mě není zábava, ale hysterie v křišťálově čistém provedení a o tu skutečně nestojím. Pokud by se však rodinné problémy daly vyřešit na konci každého dílu rozkrájením ústřední postavy na nudličky, tak bych se do této reality show snad i přihlásil a jsem si jistý, že by měla i výrazně lepší hodnocení než nyní. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže tu máme ďalší podradný formát, ktorý česká súkromná televízia Barrandov odkukala od slovenských kolegov. U nás to na Markíze už nejaký čas beží. Je to trápne, blbé, primitívne... skrátka klasický tele odpad. Avšak česká verzia je na tom ešte o poznanie horšie. To kde pre boha našli tú vyžratú peroxidovú blondýnu? Nemá ani za mak inteligencie, nemá dostatočnú slovnú zásobu, nemá sebavedomie, nemá charizmu, nemá žiadne odborné vzdelanie. Čo tá chce komu čo radiť? Veď ona sama je zakoplexovaná megera, úbohá chudera, ohyzdný odpad! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Operoxidovaná, rádoby vtipná "odbornice" beze špetky soudnosti i inteligence, která pravděpodobně nikdy neviděla mop, neb by si zlomila svůj pěstěný nehet, má někomu radit s problémy? To jako vážně? Stále žasnu, kam až lze klesnout. Nejstupidnější a nejvíce nahraná "realitka", jakou lze v televizi momentálně vidět. Za "Tchyni" se buď velmi dobře platí, nebo má paní Štiková velmi zvrácené choutky - viz. sledovat se v televizi. Edit: 43 let? Já myslela, že je tý krásce tak o 10 víc.XD ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už jde po vás Štika! Důležité je, že Barrandov dává práci nezaměstnaným. Má tedy značné sociální cítění. To tady ovšem hodnotit nehodlám. Ani plusové body za to přidávat nebudu. Když na diváka vypluje štika Monika, rybářský revír je ohrožen. Při pohledu na tuhle maxi hnusku, rybář trhá rybářský lístek a jde lovit na pytlačku. Hrozí se jen okamžiku, kdy mu zabere otylá Štika Ornella, která rybářům plní tři přání. Ten při pohledu na ni začne KOKTAt a tři přání prohospodaří. První přání totiž padne na to, aby máma Monika už nikdy nevplula na tv obrazovku, druhé přání je ukončit vysílání pořadu Tchyně, třetí přání je nikdy si nepřipustit erekci nad ženami rodu Štika. Zklamaný rybář se vrací domů, ale má zase klid. Predátor v sukních navždy zmizel z obrazovky. Nyní ještě zbývá zbavit se Daniela Rouse, Soudkyně Barbary, hlasu Daniela Dítěte, Heidi Janků a obou Zedníčků. Pravda, Barrandov je plný "uměleckého" prachu. Ovšem Tchyně, to je extra kalibr, který nemá v dějinách komerčních tv obdoby. Obávám se, že na tu otylou bachyni nebude působit žádné pohádkové kouzlo. Jedině nízká sledovanost, popřípadě exorcismus, jinak se jí zbavit nelze. Ale to jsme klidní, na tenhle ultra podřadný neřád se žádný divák stejně nechytne. 0% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle doporučuju, fakt! Samozřejmě hlavně kvůli Štice Monice a jejímu hraní si na "odborníka s lidskou tváří". Je to asi jako kdybych pořad Ano, šéfe místo Zdeňka Pohlreicha (respektovaného profesionála s mnohaletou praxí v oboru a obrovským přehledem) uváděl třeba já, tj. člověk, který se vařením (potažmo prací v restauraci) nikdy neživil a jen si občas doma uklohní k večeři jídlo typu hemenex nebo fazole s párkem... :) Na takovýhle pořad se snad ani nejde zlobit, protože tohle prostě muselo vzniknout se záměrem, že nad tím budou všichni (svéprávní) lidé nevěřícně kroutit hlavou a dělat si z toho prdel. :) ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Kvalita barandovských pořadů klesla definitivně na svoje dno a bezpečně pohřbila naději na světlé zítřky. Bohužel. Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už snad Barrandov nemyslí vážně! Vrazit na obrazovku další z rodiny rádoby „celebrit“ a ještě jí umožnit ztrapňovat se na obrazovce – tak to už chce vážně kuráž a nebo tam v té televizi mají už všichni totálně odrovnané mozky. Stupidita pořadu se snad nedá popsat, IQ všech zúčastněných (jak mámy Štikové, tak i zbytku těch ubožáků) se vymyká všem známým tabulkám a je velká škoda, že jí v jednom z dílů ten nabušenec nedal pořádně přes držku. Tohle se snad ani nedá hodnotit ODPADEM, protože je to ještě mnohem,mnohem horší… ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská která vychovala profesionální rodičku dětí radí ostatním lidem jak vychovávat etc, Prima. Teda Barrandov. Navíc vše jede podle scénáře, lidé tam mají jiná jména než jejich skutečné a paní Štiková... No jde vidět že její dcera je po ní obě mají myšlení koaly po lobotomii, kterou vychovali švábi. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Chápu,proč je to tady jako odpad,ale já budu hodnotit tento pořad z jiné perspektivy a to ,že jsem rád,že někdo se snaží lidem pomoct a pokud je to pozitivní pomoc tak je mi opravdu jedno jestli to uvádí Monika Štiková nebo kdokoliv jiný.Za mě tedy celkově 65% a tři hvězdy. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se stará štika Monika nakonec přece jen upíchla i jinam než do Blesku. A hned je z ní celebrita, panečku. Pořad je nesmyslný a nechutný, ale to už je jaksi u TV Barrandov pravidlo. ()

consuela1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po mnoha letech agónie televizní zábavy už je člověk smířený se vším a s láskou vzpomíná i monoskop, který nabízel ve srovnání s dneškem gejzír zábavy. Absolutní úpadek však nemusí být ještě dnem. Může být ještě hůř než nejhůř- důkazem je pořad Tchyně. Vyvolá pocit trapnosti a studu za všechny protagonisty, zejména ale za samozvanou odbornici na rodinnou terapii, paní Štikovou. Její vyjadřování spočívá výhradně ve stupidních klišé odposlouchaných v amerických rodinných filmech. Slova jako rodina, srdce a láska jsou frekventovanější než vulgarismy v nádražní restauraci. Zásadních problémů rodiny se nedotkne vůbec- nesmyslně vede rozhovory o důsledcích, nikoli o příčinách, rozrýpává třinácté komnaty, aniž by z nich nabídla východisko. Nakonec najde spásu v návštěve bazénu a ve společném obědě. Měla by se napříště přidržet své erudice v oboru střelnice- houpačky- labutě a sortiment růže na špejli- opička na gumičce rozšířit například o nabídku nafukovacího Kokty. p.s. rozesmál mne akorát ten malý kluk, který na dojemný dotaz paní Štikové co cítí- jestli také tu sounáležitost a rodinnou lásku odpověděl, že necítí nic, leda čerstvý vzduch :-) ()

radomiil odpad!

všechny recenze uživatele

fujtajbl) jedinečně nezvladatelná troska,která by přivedla každého normálního obyvatele této planety k dluhům i problémům za pár minut-unikát, jaký si dovolí představit a pustit přes svůj práh v hlavním več. vysílacím čase jenom TV Soukup ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Co je to za hroznou trapnou úchylárnu? A proč je tam ta ošklivá divná paní? Kdo, proč a za co jí platí? Stačí "kvalifikace" "podnikatelka"? Svou neodborností by mohla ublížit, pokud by někdo tuto šílenost bral vážně. Vstupenka ke sponzorovi a 20 000 za to, že si pustím domů tuhle zlatokopku, aby se mi montovala do rodiny i do dětí, to je fakt síla a prohra těch, kdo to udělali. A pokud je to hra, patří do odpadu taktéž. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že mi někdo poblahopřeje, zvládl jsem 10 minut se na to dívat, aniž bych začal dělat něco jiného! ()

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Výměna manželek ne na druhou, ale minimálně na třetí. Něco tak odporného jsem ještě neviděl. Obtoustlá matrona, které na hlavě přistál mimozemšťan, který vypadá, jako groteskní odbarvená paruka radí dívce, aby se neoblékala jako prostitutka, a nechala si zapnutý telefon a netrápila svou matku. Zlomový okamžik nastane ve chvíli, když si matrona sedne s dívkou do parku, a vzduchem létají věty jako „Chceš, aby tě znásilnila banda Ukrajinců?“. Nedívejte se na to, prosím vás na kolenou… Jedním slovem OBLUDARIUM. ()

Reklama

Reklama