Reklama

Reklama

Temná tvář Brooklynu

  • USA Motherless Brooklyn (více)
Trailer 1

New York, rok 1950. Osamělý soukromý detektiv (Edward Norton) se snaží vyřešit vraždu svého mentora a jediného přítele (Bruce Willis). (Magic Box)

Diskuze

Honzek

Honzek (hodnocení, recenze)

oLí

Já už se do cizích názorů neseru, každej má právo na svůj a diskuze kde každej má svou pravdu jsou dlouhý a zbytečný. Každopádně jo, mrknu, mám to v hledáčku a ve frontě :)

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Dadel

však je ta postava tak napsaná i v předloze, ne ? a neřekl bych, že předpoklad podobný role má jakejkoli Oscarovej potenciál, na Oscarech se se záměrem na ceny za hlavní role jedou trošku jiný typy.. Touretta měla i jedna holka z Deuce Bigelowa, nic zvláštního, zakroutí hlavou, řekne něco sprostýho.. pokud to Norton k něčemu využil, tak k pobavení diváka - Kozy jako vozy, Teplej David a Goliáš! .. nejspíš to vidíš jinak, ale příjde mi,že zaujatě, jak jsem psal, pohodovej výkon, nepřehrávání, mě se líbil.. kdyby to šponoval někam vejš, než ta postava měla potenciál, tak by mě to možná rušilo až vytáčelo.. 

na příspěvěk reagoval Honzek

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

oLí

jasně, nechtěl vyčnívat, proto si napsal roli chlapa s Tourettovým syndromem, aby mohl předvádět širokou škálu tiků, nadávek, výrazů a dalších projevů

na příspěvěk reagoval oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Dadel

prdlajs... proč myslíš, že si napsal oscarovou roli a co na tom bylo evidentního ? mezi ty postavy normálně zapadl, zahrál to dobře, ale nepřišlo mi, že by chtěl nějak vyčnívat nebo cokoli jinýho.. normální pohodovej výkon na půl plynu podle mě.. víc ani nebylo třeba.

na příspěvěk reagoval Dadel

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Norton si evidentně napsal pro sebe "oscarovou" roli, naštěstí mu na to nikdo neskočil.

na příspěvěk reagoval oLí

senor

senor (hodnocení, recenze)

Tohle nevypadá vůbec dobře. Chvíli jsem si myslel, že je to nějaká trailerová parodie ze SNL nebo Jimmiho Fallona, ale Ed to myslí vážně. Hrát postiženého vždy neslo hercům ovoce, ale tady to možná chtělo aby nebyl zároveň režisérem.    

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Lacike

Podľa imdb to má mať 144 minút, čomu sa po pozretí traileru ani nečudujem. Norton asi ujde vo filme kus cesty..

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak na toto sa neskutocne tesim. Norton po dlhsej dobe reziruje a vlastne konecne aj hra hlavnu ulohu. V ulohe chlapika s Tourretovym syndromom sa bude môct poriadne vyblbnut. A ako bonus vyzera lahodkovo aj hviezdne obsadenie dalsich postav.

Reklama

Reklama