Reklama

Reklama

(Ne)přátelé

  • Francie Frères ennemis (více)
Trailer 1

VOD (1)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (11)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthias Schoenaerts (dlouhodobě) a Reda Kateb (po loňské pecce Výjimeční) se u mě jevili jako slušná dvojka pro francouzskou kriminálku. Jenže takhle temně, ponuře a bez emocí se francouzské kriminálky netočí. Naopak. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Vcelku škoda,že se film drží tak při zemi.Ono se to táhne jak sýr a když už začne nějaký to střílení,tak místo aby film měl spád,se zase zbytečně zatluče do dramatických poloh.Schoenaerts je skvělý a na něj jsem se těšil a nezklamal,chlap má charismatu na rozdávání a tenhle styl prostě sedí.Menší zápletka by tu taky byla,ale ta nosná konstrukce prostě nedrží pořád pohromadě.Z filmu kouká možná trochu až artová záležitost na jednom plácku,kde se hodně kecá o přátelství a drogách,že to diváka nevtáhne.Přijde Matthias v jeho péřovce a hned je to lepší,ale prostě tomu chybí koule.Tenhle styl na film prostě musí odcejpat a úplně se to nabízí samo,ale místo toho jen tak zíráte.Je to spíš od bytovky k bytovce,zvonění na dveře a hodně keců.Vcelku škoda,protože tohle téma se točí samo. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Obchod mezi drogovými gangy je narušen střelbou a dva členové gangu umírají. Třetí, který jen tak tak unikne smrti se nyní pomocí přítele z protidrogového oddělení snaží najít viníky, kteří zavraždili jeho kamarády a ukradli tašku s drogami...Francouzsko-belgické kriminálky jsou většinou drsné ale tady na to tvůrci poněkud zapomněli a udělali chybu. Příběh by mohli právě drsné nekompromisní scény nastartovat. Tak zůstalo jen u nepříliš zajímavých zmatečných postav a celkově je to takové nemastné neslané. Ani jsem nevěděl jestli mám hlavnímu hrdinovi fandit, bylo mi to tak nějak jedno. Úplně špatné to není ale chyběla tomu prostě ta syrovost. Ty tři přestřelky to nemůžou zachránit. 45% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ach kdepak se nám toulala francouzská drsnost a přmočarost. Jo osudový to bylo, jenže čekat ža na závarečný fotografie v příběhu který se vleče jak tasemnice do závodní jídelny, to mě neba alespoň, že herecky to bylo alles gute. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Francouze poměrně obyčejná mafiánská kriminálka, kde nejvíce zaujme šikovný Matthias Schoenaert, ale jinak film nenabídne nic, co by daný žánr obohatilo. Není to moc akční ani moc drsné a příběhově to taky úplně koule nerve. Milovníci podobně laděných filmů by však litovat neměli. Na jedno zhlédnutí ujde. 5/10. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama