Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří Bartoška se v roli detektiva Carelly ujímá pátrání po pachateli dvojnásobné vraždy... 
V jednom bytě jsou nalezeny dvě mrtvoly. Vypadá to, jakoby došlo k vraždě manželky a následné sebevraždě manžela. Vražednou zbraní je brokovnice a oběti mají obličeje po zásahu k nepoznání. Na 87. okrsku se vyšetřování ujímá detektiv Steve Carella a poručík Kling (Z. Hruška). Carella brzo zjistí, že jde o dvojnásobnou vraždu. Podezřelým je jistý Domeskas a detektivové se vydají po jeho stopách, zdá se však, že muž zmizel. Na konci je vrah dopaden, jeho totožnost je však nečekaná... (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

jfaba 

všechny recenze uživatele

To natočili v '92. A vypadá to jako kdyby to vytvořili v 1972. Hrůza! Bartoška, hudba, rekvizity, Kling pije pivo z plechu, kde nic není... No katastrofa. Dudek/Dudková to je dvojka roku '92. Už v té době jsem se tomu divil. Dnes jsem viděl kousek a plakal jsem. Víc jak Vašinka. Jedna hvězda je až moc. Tak jeden cípek... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem marně doufala, že zešílevší kameraman ubije roztočenou kamerou Zdeňka Hrušku. Bylo by to vítaným zpestřením jinak zcela nudně zpracovaného dobrého námětu. Byť Bartoška vítězí nad Abrhámem v kategorii charisma a přitažlivost o několik koňských délek, Brokovnice zaostala za Panenkou o tisíc mil Nerada, ale musím konstatovat, že na Bartošku se jen hezky koukalo. Připouštím, že měl značně ztížené podmínky, neboť spoustu času vedle něj hyzdil obraz toporný Hruška, což zřejmě zanechalo následky i na schopnosti Bartošky hrát a Nožičky snímat scénu. Má poklona proto patří Patrasové, která dokázala vypadat uvěřitelně, když Hrušku lákala do postele. Stále doufám, že se jednalo pouze o záminku a pod příslibem erotických radovánek ho chtěla vlákat do tenat studentů, kteří neuspěli u talentových zkoušek, aby mu následně rozbili tu jeho naprosto neschopnou hubu. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Bizarni zpracovani detektivky od Eda McBaina. Kyvajici se "akcni" kamera, jazzova preludia v podkresu, prehravajici a nebo spatne hrajici herci, bizarni vyprava i zpracovani. Holky pekny, predevsim stale jeste krasna Bartosova, a samozrejme sexbomba Patrasova... Pro bezneho divaka nuda, pro fajnsmekry podivana, zazitek. :) ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Slabota zůstane slabotou. Je to první období úpadku této části televizní dramatické tvorby. Mac Bain si tuto ochablost nezasloužil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu nadržená Patrasová nedostala více prostoru. Velká škoda, že tento detektivní příběh nemá pořádný „šmrnc“ ani atmosféru, protože zápletka jako taková zas až tak špatná nebyla. Bohužel je tu množství pasáží, které jsou jalové a nudné jak sviňa a všechno to jaksi ztrácí počáteční tempo. Bartoška i jeho parťák se sice snažili, ale ani to nedokázali svými výkony vytáhnout alespoň na průměrnou úroveň… ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama