Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdiskreditovaný narkodetektív Danny Gallagher (Karl Urban) sa po prepustení z väzenia plánuje pomstiť žalobcovi, ktorý ho nespravodlivo obvinil a zabil jeho partnera. Pro svojom pátraní je Gallagher nútený konfrontovať sa s bezohľadnou, ale zvodnou vládnou agentkou Rebeccou (Sofía Vergara), ktorá môže, ale nemusí byť na jeho strane, ako aj so svojím mentorom Jimmym (Andy García), policajtom na dôchodku, ktorý celú svoju kariéru bojoval s korupciou. (Arsenal83)

(více)

Recenze (32)

emma53 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod, proč by musela být krimoška super vymodelovaná, aby měla pět hvězd, když se mně líbí třeba i tahle obyčejná bez super příloh, zkrátka klasika. Navíc s chlapem, který stojí za mrknutí nejen jednoho oka, jakým je Karl Urban, ten to celé táhnul na svých bedrech. Andy tam měl jen poměrně malou vsuvku, ale faktem je, že to uměl prodat na jedničku. Za mě spokojenost a prima sobotní pokoukáníčko. Jinými slovy to napsal stručně už vegetol.mp. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kája Urban přijal drsňáckou image Gerarda Butlera a jako z lochu propuštěný copkiller se snaží očistit své jméno a duši.. Moresco servíruje tuctové krimi bez barvy, chuti a zápachu a jedinou dobrou hlášku si ukradne z noiru Out of the Past. V podstatě mohl hrát hlavní roli Seagal, jen by museli sehnat o pár čísel větší koženou bundu.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Snaha o poctu devadesátkovým krimi thrillerům, která se však minula účinkem. Sice ctí některé, pro minule století typické prvky, jako prďácké revolvery, starší benzinová bublající auta a ženské postavy, které jsou zásadně vypočítavé mrchy krasotinky a nebo nevinné krasotinky, které potřebují od mužného hlavního hrdiny zachránit, avšak to z téhle skoro stylové kriminálky nedělá plnohodnotný film. Urban zavzpomínal na Bourne Supremacy, Garcia na Kmotra a Vergara se svlékla. Nic víc, nic míň. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Béčkový thriller, který hledá cestu k áčkovým prostředkům. Karl Urban je solidní herecký vlajkonoš, vedlejší role jsou naprosto fádně ztvárněny, tudíž veškerá zodpovědnost byla na jeho vousem porostlé tváři. Akvizice Sofía Vergara a Andy Garcia se neukázaly nijak funkčními. Scénář není vůbec špatný, občas má netradiční konstrukci a výstavbu, i špetka originality se najde, jen režijně vyztužit a zpevnit by jej potřebovalo, režijní přístup zkrátka není z nejvýstavnějších. Roberto Moresco akci nehoví, akčního vzruchu je k poměru mluveného slova zatraceně pomálu. S odvážnou erotikou nepočítejte, nahá Vergara se stráví to nejlepší v zamlžené koupelně, ženské vnady předvede její kolegyně, tak třeba ta nahá kůže někoho potěší. Film měl dost proměnlivý ráz, vzhledem k tomu, že neobsahoval výrazný režijní rukopis, ani výrazné scény, budil dojem roztahaného opusu. Polda v úzkých, neprávem odsouzený, hledající spravedlnost i za svého mrtvého (zkorumpovaného) kolegu, to je solidně vyčpělý scenáristický nápad, občas se ale stávalo, že na něj bylo nabaleno i zajímavé cosi, které si nepřipouštělo upadnout do břečky. Příběh se sice nepyšní přehledností, akčností a novátorskými režijními a scenáristickými kejklemi, má v hlavní roli maníka, jemuž sympatie naskákaly do šourku, a s ním se dá vydržet i ohraná, přinejmenším v devadesátkách už viděná krimi. 6/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabší detektivka televizního ražení, kterou zachraňují snaživí herci, ale jinak nemá co nabídnout oproti jiným žánrovkám s drsnými detektivy s neveselou minulostí. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

I když z Karla Urbana "stříká" charisma v každé scéně, přesto se jedná jen o průměrnou kriminálku, kterou drží zejména jeho výkon. Režisér Moresco se sice snaží navodit thrillerovou atmosféru, ale jeho scénář ničím vůbec nepřekvapí (až možná na to netradiční finále). Navíc Garcia i Sofía Vergara jsou jen do počtu. Opravdu mě mrzí, že tak kvalitní herec, jako je Karl Urban, má tak málo kvalitních áčkových projektů. Celkově tak 60 %. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film v rámci žánru a možností. Škoda tej Sofie, že to tak sa celé pokrútilo, ale Karl Urban dokázal aspoň prekonať jej lesbické sklony, ktoré boli prezentované a niet sa čo čudovať - táto rola mu vyslovene sadla. Za to Andy Garcia je viac menej len meno na plagáte. No nedá sa povedať, že by nepobavilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neprávem odsouzený policista se snaží po návratu z kriminálu zjistit, co za jeho uvězněním stálo. Pátrání ho zavede výš, než si původně myslel. Béčková kriminálka která jakoby vypadla z devadesátek a která vůbec ničím nepřekvapí. Ale i přesto, že se tu najde několik scénáristických bot a místy film působí naivně hloupě, kouká se na to docela dobře. Kromě toho, že se tu nenajde příliš hluchých míst, filmu prospívá i obsazení Karla Urbana, kterému podobní drsňáci jdou. Nic k zapamatování, ale za jedno shlédnutí to stojí. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kompetentne natocena priemerna kriminalka so sympatickym obsadenim ale nie dvakrat strhujucim pribehom. Najlepsi bol na celom filme Andy Garcia. 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný akční thriller, který má celkem fajn kriminální zápletku a hlavně herce, kteří ji zvládnou podat tak, aby vás to alespoň trochu bavilo. Docela mě mile překvapilo, jak jsou pak zmáknuté scény, kde se střílí nebo jinak ubližuje. Tady máte opravdu pocit, že by to i mohlo bolet a krev teče. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ve svý podstatě je to film průměrnej. Ale někdy člověk hodnotí, jak si jeho sledování užil, než reálný kvality. Za mě slušnej thriller, jehož děj je sice dopředu odhadnutelnej, ale to mi nebránilo v tom, abych se slušně pobavil. 70 % ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.........nudné - a ten stále rovnaký výraz Karla Urbana :( .......Andy Garcia je ozaj zostarnutý - ani som ho nespoznal....sračka ku ktorej sa už netreba vracať..... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsazení ok,zejména karl Urban je tady překvapivě velkej sympaťák,ale film je dost nudnej,scénář vycucanej z prstu,slabota.40%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi s thrilerom, ktorá chcela byť strašne dôležitá a nad vecou. A pritom len lacné Bčko, kde vás to ani nezaujíma, lebo neni komu fandiť. 1 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Při takovém obsazení jsem čekal víc. Je to děsná slátanina a k tomu hodně amatérsky natočená. Alespoň, že Urban byl celkem fajn. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Thriller, kterej nemá vůbec štávu, nic moc se tam neděje, překvapení nenastane a na to, že to má jen hodinu a půl, se to hrozně táhne. V hlavní roli K. Urban se stále stejným zachmuřelým výrazem ála B. Del Toro (na kterýho pochopitelně nemá), ve vedlejší roli (aby to na plakátu vypadalo líp) se objeví A. Garcia a S. Vergara. Ani jeden z nich tam být nemusel, jejich role jsou nevýznamný, i když se tvůrci snaží tvářit, jako by nás nějakej ten rádoby zvrat měl překvapit. Ne, to se nestalo. A o závěrečné scéně s romantickou skladbou radši ani nemluvím... ()

Reklama

Reklama