Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdiskreditovaný narkodetektív Danny Gallagher (Karl Urban) sa po prepustení z väzenia plánuje pomstiť žalobcovi, ktorý ho nespravodlivo obvinil a zabil jeho partnera. Pro svojom pátraní je Gallagher nútený konfrontovať sa s bezohľadnou, ale zvodnou vládnou agentkou Rebeccou (Sofía Vergara), ktorá môže, ale nemusí byť na jeho strane, ako aj so svojím mentorom Jimmym (Andy García), policajtom na dôchodku, ktorý celú svoju kariéru bojoval s korupciou. (Arsenal83)

(více)

Recenze (32)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Konečně dostal Karl hlavní roli, ale v blbym filmu...Tak není úplně blbej, ale naprosto čitelnej, předvidatelnej, bez špetky napětí a dramatu...Kdyby byl aspoň vtipnej, ale nic...Díky Kájovi, který je opravdu velký charizmatik a pěknej chlap, jsem film zkoukla celý, ale jinak...Pocity, jedna velká 0... Za mě 60% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Potenciál by tu byl, nicméně přišel vniveč. Při tak dobrém obsazení je až ostuda, že snímku chyběl drive, napětí a vlastně i pointa. Postavy ploché jak hrudník třináctileté anorektičky, dialogy hlubokomyslné a chytré jak plná latrína. Urban je docela fešák, ale tady toho moc nepředvedl. Sveřepý výraz mu moc nešel, drsný byl spíše k pláči. Za mne dosti zklamání. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tuctová vec vo svojom žánru, ktorá krváca z viacerých miest (scenár, réžia, herecké výkony). R. Moresco sa ani nesnažil o komplexnejší alebo napínavejší film. Viac k tomu by som ani nepovedal/nepísal, len jedna poznámka na záver. V tomto filme G. Byers s dlhými vlasmi vypadá oveľa lepšie ako s krátkym účesom. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý naivní film, dobře sestříhaný, s mnoha neznámými obličeji, mnoha nelogičnostmi a několika škaredými ženami. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Dosť slabota, akože príbeh nie ej zlý a uvedomená akcia je skvelá avšak dve scény ktoré mohli byť fakt cool akčné sú úplne odfláknuté. jedno pozretie a nikdy viac. A vergera drsná cajtka. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Kto už toto dokáže vymýšľať, tak to neviem. Samí skorumpovaní agenti strieľajú sa od buka do buka. Toto sú C-čkové filmy 80-tich rokov. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Policajt, ktorého zavrú zrejme na 5 rokov a po troch rokoch sa vracia na slobodu do svojej chajdy, je zase policajt. Tento sugestívny komplikovaný dej násilne formovaný do niečoho čo nemalo temer žiadny zmysel. Škoda času. ()

Vajnlich 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživný film bez špetky napětí a se zápletkou která tu byla snad tisíckrát. Nevidím jediný důvod proč si tento film vůbec pouštět. Ztráta času. ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Zdalo sa to trochu nasilu pozliepané, motivácia občas pochybná, plus do toho špióni. Menej je niekedy viac. Ale na Urbana a Vergaru sa dalo pozerať. ()

Reklama

Reklama