Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Právnik Bong Sang-Pil (Lee Joon-Gi) sa vracia do rodného mesta potom, čo mu niekto pošle záhadný zápisník plný informácií o žene, ktorej sa chce pomstiť. Keď bol malý, zabili mu pred jeho očami mamu, a preto ho od malička vychovával jeho strýko - gangster. Následkom toho využíva pri vykonávaní svojej profesie aj nekonvenčné praktiky. Stretne mladú, nedávno suspendovanú právničku Ha Jae-Yi (Seo Ye-Ji) a zamestná ju ako sekretárku vo svojej malej advokátnej kancelárii. Spolu sa rozhodnú postaviť bezpráviu a začnú rozmotávať klbko tajomstiev. Hlavným miestom boja právnikov je však súd. Ako sa teda vysporiadajú s problémom, že ich úhlavným nepriateľom je sudkyňa? (Eawy)

(více)

Recenze (11)

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

tady se tlačilo tak na pilu až se mi chtělo řvát vztekem. Super casting, ale tak dementní zazdění scénaře a tématu , to se jen tak nevidí. 2 z top hereckých star z Korejské filmové branže se angažují v takovéhle  trapnosti. Prvních tak 5-6 dílů ještě možná OK, ale zbytek??? 100% zoufalství a předvídavosti. A i obecně je to až moc za čarou fantazírování. Yong gi  Lee...Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo tady byl skvělý..a Ye-ji Seo tak tahle holka má údajne  nosánek velmi nahoru, ale na tom že umí hrát to nic nemění.. "Dotkni se mých ran " je z hlediska hraní zážitek. Ale tady? Nevěřil jsem jí ani minutu. 50% víc ne. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Scénáře některých seriálů jsou opravdu jako přes kopírák, také tento přináší tak obyvklé téma pomsty na nedotknutelných tam nahoře. Ale já mám přesně tenhle typ příběhů ráda. Tentokrát musím vyloženě pochválit perfektní obsazení. Líbil se mi jak hlavní pár, tak proradná soudkyně a hlavně gangster An O-Joo, který byl hlavně v posledních pár dílech naprosto luxusní. Dávám solidní 4*. P.S. Lee Joon-Ki trpí anorexií? Takhle vyhublýho chlapa jsem už dlouho neviděla.. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevím, jak moc můžu být se svým hodnocením objektivní, protože Lee Joon-giho miluju. Když promluví tím svým medovým hlasem, tak taju. Postava kterou hrál je přesně ten typ co mám ráda, arogantní, sebevědomý, rozhodný, výřečný, hodný, schopný a ještě se umí bít, kdykoliv je v nesnázích, nejsem si jistá, jestli tam skutečně je nebo je to nějaký plán. Nadpozemsky krásná Seo Ye-ji byla fajn, moc jsem si užila její nehysterickou, vyrovnanou postavu. Romantická linka jich dvou byla téměř nijaká, škoda že mezi nimi nebylo ukázáno víc citů, stačilo by jen málo. Příběh se mi líbil, intriky a podrazy mezi postavama mě bavily, parta okolo Sang Pila byla v rámci možností snesitelná. Co mě dráždilo byl Choi Min-soo, nezařadím se k ostatním pochvalným komentářům, ta jeho mluva a chůze mě strašně vytáčely. Jo, hrál dobře, ale já při jeho výkladech slyšela skřípání nehtů po tabuli a už sem začala klepat nohou a říkala si boha jeho, tak už se vyžvejkni. Poslední díl mi trochu zkazil výsledný dojem, neznám sice korejské soudnictví, ale připadalo mi to dost praštěný. Nedalo mi to a začala jsem se zajímat víc i o systém našeho trestního práva, zejména státní zastupitelství a jejich symbióze s policií a vyšetřováním jako takovým, a sice to je trochu zklamání, že u nás to taková kovbojka asi nebude (a u nich pravděpodobně taky ne), ale to mi nevadí. Aspoň jsem se díky jihokorejskému seriálu dozvěděla víc o trestním stíhání v České republice :D I tak, hezké čtyři hvězdičky. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak jo, další kousek ze soudního prostředí je za mnou. Na to, jak jsem seriál ze začátku rozpačitě přežvykovala a váhala nad jeho kvalitami, mi nakonec chuť nepokazil. Vlastně naopak, ke konci to byla super jízda. A v ní pro mě byl jednoznačně nejzajímavější postavou Choi Min Soo jako Ahn Oh Ju, jehož akcent je nezaměnitelný. Úplné nadšení ve mně tentokrát nevyvolal Lee Joon Gi, který postrádal hlubší charakter, byl nijaký. Naštěstí to vyrovnávala jeho partnerka Seo Ye Jin, jejíž postava byla fajn změnou od klasických, naivních hrdinek. A asi i kvůli ní a vztahu, jaký s právníkem měli, nakonec můžu seriál s klidným srdcem označit jako nadprůměrný. 3,5* ()

moikan 

všechny recenze uživatele

Je to o najbežnejšej téme ázijskych seriálov : pomsta. Môže sa tam pridať romantika, či nazvať to snahou o spravodlivosť, ale stále je to hlavne o pomste. Navyše  sa to po 10. epizóde nudne spomaľuje a pomaly klesá k predvídateľnému koncu. Ani sa nečudujem, že na MDL to má klesajúce hodnotenie. Chyba autora, že tam nedokázal vložiť nejaký prekvapivý zvrat. A pritom postavy boli super napísané ako charakterovo tak aj hereckým obsadením. ()

Galerie (197)

Zajímavosti (4)

  • Město Kisung, ve kterém bují korupce a bezpráví a ve kterém se děj seriálu odehrává, je fiktivní a ve skutečnosti neexistuje. (Jirka_Šč)
  • Zajímavé nebude jen sledovat ústřední seriálovou postavu, jak tvrdě se postaví všem svým oponentům, ale také spolupráci jihokorejského herce Joon-ki Lee a televizního režiséra Jin-min Kim. Ti se totiž už jednou setkali, a bylo to přesně před jedenácti lety, kdy z toho vznikl poměrně dost populární seriál Time Between Dog And Wolf. Joon-ki se i pro tuto roli - tak jako pro všechny, mimochodem - připravoval víc než důkladně. Svoji hereckou přípravu zahájil bojovými postupy úpolového bojového systému Ju-jitsu, kombinujícího dohromady tří formy japonských bojových umění beze zbraně - juda, karate a aikida. Herec, důkladný a precizní, stále si nosící svůj scénář, si také střihl všechny nebezpečné kousky bez asistence svého hereckého dubléra. „Jsem opravdu velice rád, že mám po jedenácti letech možnost opětovně pracovat s režisérem Jin-min Kim. Pro co nejlepší výsledek udělám, co bude v mých silách. Stejně tak věřím, že sám sebe dokáži prezentovat z odlišné herecké stránky, než jakou diváci znají.“ Prozradil samotný herec během prvního natáčecího dnu, aby jeho režisérský kolega dodal: „Joon-ki, ústřední postava celé série, tedy právnický boss Sang-pil Bong, se do své role ponořil doslova od hlavy až k patě. Jeho emocionální projev zachází až za hranice mých vlastních očekávání.“  (Conspi)
  • Ve svých seriálových postavách se jihokorejská herečka Ye-ji Seo vyžívá asi tak jako patologický lhář ve svých lživých představách. „Ještě jsem se nedokázala zcela oprostit ze své předešlé role, v níž bylo tolik mezilidské hravosti a přímých verbálních konfrontací, které mě vždy dokázaly rozpálit, a už bych se měla připravovat do role další. Myslím, že jsem se své role obhájkyně Jae-yi Ha mentálně ještě zcela nezbavila. Stále se k ní vracím a dokola si přehrávám některé momenty, které mi utkvěly v paměti.“ A víte, co mě pobavilo ze všeho nejvíc? Členové natáčecího a doprovodného televizního štábu na hereččinu adresu prozradili, že si na její triko užívali několikadenní dovolenou v hotelu, který jim sama iniciativní herečka za jejich odvedenou práci a ochotu sama vybrala a zaplatila. (Conspi)

Reklama

Reklama