Reklama

Reklama

Břemeno pravdy

(seriál)
Kanada, (2018–2021), 24 h 56 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

Brad Simpson

Hrají:

Peter Mooney, Kristin Kreuk, Jessica Matten, Star Slade, Nicola Correia-Damude, Meegwun Fairbrother, Sara Thompson, Anwen O'Driscoll, David Lawrence Brown (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Joanna Chang se vrací do svého rodného města, kde přijme případ, který se zdá na první pohled velmi snadný. Náhle zjistí, že se snaží získat spravedlnost pro skupinu zvrácených dívek. V této sezoně se ocitá ve špičkové advokátní kanceláři ve Winnipegu, kde je připravena na nový začátek své kariéry. Jenže zde ji také nový klient vtáhne do temného světa hackerů, aktivistů a politických hnutí. (AXN)

(více)

Recenze (3)

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro I.sérii....I když jde o mainstreamový tv produkt, tak vcelku povedený, s právní zápletkou a slušnými hereckými výkony za které dávám s přimhouřeným okem čtvrtou hvězdičku. Druhá série...to je už slabší a rozředěná podívaná, vracející se k postavám z první série. Celkově obě série za 3 hvězdičky. ()

Reklama

Monikka 

všechny recenze uživatele

Je to skvělé! Krásná a zapálená právnička vyrazí do svého rodného městečka, aby společně s místním pohledným právníkem vyřešila případ skupiny holek, které onemocněly záhadnou nemocí... Při tom začíná odhalovat nejen tajemství zdejších, ale i tajemství své vlastní rodiny, která odsud před 17ti lety narychlo odešla. Kristen Kreuk to všechno neskutečně žeru, věřím jí snad každé slovo. I ostatní postavy jsou fajn. Děj má spád, stále se něco děje a Vy prostě budete chtít vědět, jak to celé dopadne. Dobře :-) Má to 10 dílů, žádné zbytečné natahování. I pro laika je právničina srozumitelná, takže se v tom neztratíte. Máte-li rádi právnická dramata, tohle je skvělý tip. Za mě 90%. ()

Galerie (1 022)

Reklama

Reklama