Reklama

Reklama

Chris Rock: Tamborine

(TV film)
  • USA Tamborine
Komedie / Stand-up
USA, 2018, 64 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Chris Rock na pódiu v Brooklyne, počas hodinového komediálneho špeciálu na tému nevery, otcovstva a americkej politiky. (Real Tom Hardy)

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci - hlavne tie vzťahové sú dobré. Ostatné nedotiahnuté. Chris bol dlho preč a úprimne viacej mám rád príhody u Stand- upistov, než moralizovanie. Vyjde to len niektorým. Každopádne bolo fajn vidieť po dlhom čase Chrisa a počuť jeho smiech. Verím že ďalší jeho stand up bude o triedu lepší. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nie je to výbušný typ stand-upu, no zabaví rozhodne. Chris Rock tradične podáva svoje vtipné múdrosti, v časti o rozvode sa dokonca rozhovorí osobnejšie, čím špeciál ešte naberie na kvalite. Okrem iného sa na to strašne dobre pozerá - je to perfektne štýlovo osvetlené a kamera je tiež výborná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že víc než humor, který Chris Rock prezentuje, se mi líbilo, jak se zabýval tématy, která sama o sobě vtipná nejsou. A přesto se lidé smáli. Chápali vůbec, o čem se mluví? Trochu mi vadilo, jak Chris neustále opakoval věty a byl příšerně sprostý a lidé se smáli tomu, ale pořád jsem tam cítil, že ví, o čem mluví, a že nechce jen bavit. Ale myslím, že diváci v sále se asi jen bavili. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

O standup vystoupeních Chrise Rocka jsem toho slyšel mnoho a byla to vesměs obrovská pozitiva, proto jsem se na jeho nejnovější komediální kousek celkem těšil. Výsledek mě ale rozhodně nepotěšil. Rock sází ve velkém na rasová témata, což samo o sobě nevadí, ovšem způsob, jakým o nich mluví není příliš objevný a jeho přístup působí nepromyšleně, kdy z nastolených témat nevymačkává maximum a působí, jako by o nich mluvil spíše proto, že se to tak nějak čeká a ne proto, že by k tomu měl příliš co říci. Najde se pár vtipných momentů, ale často Tamborine sklouzává do vážné polohy, kdy se Rock vyzpovídává ze svých osobních hříchů, což je sice hezké, že se snaží divákům přiblížit, ovšem já od komediálních speciálů očekávám kvalitní humor a ne psychiatrickou poradnu. Tamborine je tak nepovedeným návratem na prkna, který spíše nudí, než by bavil. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Chris Brown hovorí hlúposti o hlúpostiach. Hovorí to a dokáže pri tom všetkom držať jeden typ úsmevu, líca ho po tej hodine určite poriadne boleli. A asi len americké publikum sa dokáže kompletne baviť na témach typu rozvod, náboženstvo čo manželská nevera, kde humorom jemu vlastným Chris dehonestuje ako mužov, tak aj ženy. 99% publika sú Afroameričania, takže nikomu neprekáža, že každé piate slovo je vulgarizmus. A keď nastane trápne ticho, zopakuje svoju poslednú vetu dvakrát, trikrát, zároveň už však danú vetu nehovorí, už ju vrieska. Zopár zviersknutí dokola tej istej vety a diváci sa konečne začnú smiať, možno preto, aby sa Rock necítil trápne. Veď sa to predsa natáča. Celkom som sa tešil, no po piatich minútach som sa chytal za hlavu a s pribúdajúcimi minútami stupňoval túžbu vypnúť to. Nakoniec som to na dvakrát dopozeral. Zázrak. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Já se bavil dost. Témata jsou různá, ale tím klíčovým jsou vztahy. Přišlo mi to vtipný, chytrý, opravdový. Nejsilnější část pro Evropana právě ty vztahy, nejslabší asi rasismus v Americe. Který ovšem jejich společností musí stále rezonovat na každém rohu. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

"YOU SAW BABY EATING DREADLOCKS." Mladý elán ranějších výstupů se nekoná, ale talent doplněný o životní pády, zralost a místy trochu tíživý cynismus jednoho z komediálních velikánů naší doby to pořád skvěle utáhne. Profík. Trefně si střílí ze svého rozvodu a dokonce se podělí o poučení, aby vás vztah nezačal nudit - you gotta keep f*cking and travel. V paměti se zabydlel děsivě zábavný popis cesty z jamajského letiště do hotelového resortu. "That baby wasn't really dead, was it?" ()

Reklama

Reklama