Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je Tom Sanders, spořádaný otec rodiny, odborník na počítače a vedoucí pracovník renomované počítačové firmy DigiCom. Stejně jako ostatní očekává, že bude při fůzi firmy povýšen na viceprezidenta. Překvapeně však zjistí, že jeho šéf Bob Garvin nabídl místo atraktivní a ambiciózní Meredith Johnsonové. Tom s ní před deseti lety prožil vášnivý milostný vztah, který však nyní považuje za mrtvou minulost. Meredith se jej pokusí svést, a když se jí to nepodaří, obviní ho ze sexuálního obtěžování. Současně začne podkopávat jeho postavení ve firmě. Způsobí, že Bob přijde pozdě na důležitou poradu, a navíc jej před Garvinem i spolupracovníky znemožní. Přestože jej všichni zrazují, najme si Tom zkušenou advokátku a na její radu se rozhodne kolegyni zažalovat. Vedení podniku nemá na veřejném projednávání skandálu zájem, protože by to mohlo před důležitou fůzí ohrozit pověst firmy. Tom však odmítne řešit situaci interně. Navíc dostane anonymní vzkaz, který jej upozorňuje, že ve hře jde Meredith o mnohem víc, než je patrné. Přestože se mu podaří spor vyhrát, díky náhodně vyslechnutému hovoru zjistí, že je v mnohem větším nebezpečí, než se zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (188)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč byl v jednom období Michael Douglas obsazován do rolí erotomanů. Skandální odhalení slibovalo víc, než nakonec poskytlo. Demi Moore je slušný úlovek, ale té erotiky je tam pomálu, Douglas je chcípák, co ojede každou. Nakonec co zajímavě začalo, končí o to nezajímavěji. Nuda a šeď v plné své kráse si zde dala dostaveníčko. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - Demi Mooreová není moc dobrá herečka, a i její sex-appeal je docela diskutabilní záležitost;) Ale v jiných ohledech na tom Disclosure není nijak zle - věrně prokresluje problematiku důkazního břemene a když se okolo ještě rozehraje intrikánství ve špičkách IT byznysu, nevznikne nic na co by se nedalo dívat (aby taky jo, když uvážíte kdo psal předlohu). A Ennio Morricone taky není žádný žabař... ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze asi nie je dolezite poznat detaily o fuzii firmy alebo o cipoch, ktore by sa v Malajzii mali rucne davat do plosnych spojov. Zaujima to divaka? Nielenze nezaujima, ale o par dni na to zabudne a ma v tom akurat chaos, pretoze nevie o com tam tocia, ale co zaujima divaka, je to, ako si poradi Douglas s advokatkou vyhrat proti zakernej Meredith. Znasilnil on ju alebo ona jeho? Uveri mu niekto jeho verziu? Bolo to celkom zaujimave, len skoda, ze som chvilami stracal prehlad o co konkretne vlastne islo Meredith, okrem toho, aby ponizila Douglasa vo firme. Hudba Ennia Morriconeho bola opät uzasna, ako vzdy. ________ Michael Douglas - (Tom Sanders) +++ Demi Moore - (Meredith Johnson) +++ Donald Sutherland - (Bob Garvin) +++ Caroline Goodall - (Susan Hendler) +++ Roma Maffia - (Catherine Alvarez) +++ Dylan Baker - (Philip Blackburn) +++ Dennis Miller - (Mark Lewyn) +++ Produkcia: Michael Crichton, Barry Levinson +++ ()

charge 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se Douglas nechal do něčeho takovýho navrtat, hodně provařený téma podobný Osudový přitažlivosti, která mě osobně připadá narozdíl od Disclosure jako poctivý thriller, sledovat drama firemních IT problémů a neukojení tuh a tím způsobená msta s následkem vyštípat svého protivníka mi dvakrát zajímavý nepříjde, zvlášť když se táhne dvě hodiny. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Vyfitnesovaná Demi a vedoucí oddělení Michael s manželkou, co vypadá jako plná lednička ... Proč ne. Příběh o muži středních let, jehož novou šéfkou se stane bývalá milenka. Snaží se ji přesvědčit, že rodinný život je pro něho mnohem víc než sebevášnivější akce na jednu noc. Neuvěřila mu Demi, neuvěřila jsem mu ani já. A málem na to Michael dojel :-). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Hlavná postava Tom Sanders (Michael Douglas) nosí hodinky značky TAG Heuer Professional quartz. (dyfur)

Reklama

Reklama