Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Howard North (Ben O'Toole) pracuje se svým kámošem Rangim (Epine Bob Savea) jako řidič fekálního vozu. Rangi si do mobilu nainstaluje novou hru, která hráči umožňuje skrz displej vidět a chytat duchy. Ani jeden z nich v tu chvíli netuší, že duchové na obrazovce jsou reálnější, než se zdá, že se oba zapletou do záležitostí dalece přesahující jejich představivost, a že Howard si s sebou nese genetické dědictví dávného rodu nekromancerů, kteří svoje životy zasvěcují právě boji s duchy, přízraky a démony. (C0r0ner)

(více)

Recenze (16)

POMO 

všechny recenze uživatele

S Roache-Turnerem si nikdy nesedneme. Co jemu připadá vtipné a cool, mě přijde nevtipné a dětinsky hloupé. Po technické stránce super. Ale šlo by snad, i jakkoliv jinak než takhle, udělat z tohoto námětu zábavný a alespoň něčím hodnotný film? To by nedal ani Edgar Wright, vyhnouc se Turnerově lacinému a nevkusnému slepení všemožných žánrových inspirací. [Sitges FF] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zlákala ma vedomosť, že je to "cyberpunk" futuristic, sci-fi fantasy, na čo som ja maniak a tiež vedomosť, že sa tu budú premávať nohy Monici Bellucci v silonkách. Nečakal som od toho veľa, no bola to jazda. Na začiatku by ste nečakali, ako sa film vyvinie a kam povedie. Je to poriadny "electro" shit, ktorý som si užil naplno. Skvelá scéna, ktorú som si musel pustiť viac krát bola po hodine a štvrť, kedy postava sexi Torquel zabíja všetko čo sa hýbe pri piesni "Ily" (I love you baby). Škoda len že nebola scéna dlhšia. Graficky vyzerá všetko prekvapivo kvalitne, možno až na to rohaté monštrum. Herci podali dobré výkony. Rozhodne si s odstupom času tento film pozriem znova. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Monica Belluci si odskočila jen tak od sporáku, aby režisérovi, co má v oblibě sortu nemrtvých kreatur, dala alespoň pocit, že spočinul prostřednictvím její maličkosti v áčkové lize. O Monice už nějakou dobu nebylo z hlediska filmových příležitostí příliš slyšet, tudíž její návrat je vítaný. A hned si střihla zápornou roli. Obklopena hereckou sestavou, která přesně pasuje do filmu pojednávajícím o démonech, kteří zaplavily internetový prostor, a jejich lovcích, se tedy snažila Kiah Roache-Turnera vybičovat k solidnímu režijnímu výkonu. A jak je u něj zvykem, na nedostatek tempa a akce si nelze stěžovat. Bratrský tandem opět šlape, jejich počínání zavání komedií i parodií, a kupodivu nezůstalo u žánrového uzamčení, nýbrž tvůrčí způsobilost uvolnila brány i dalším žánrům, takže to dost často vypadá na pořádně přebujelý žánrový mix. A trochu se i krade, no, raději to nazveme inspirací, z jiných slavných předobrazů, takže o nejprudší originalitu se až tak nejedná. Ovšem režijně je to zdatně vyvedené, navíc režiséra poslouchalo i ústřední herecké trio - Ben O´Toole coby osudový bijec démonů, Tess Haubrich a Caroline Ford coby sličné sestry, které ho na jeho cestě provázejí. Krví prosycené scény nemám nikterak za brutální, explicitně "rozbourané" účesy i úsměvy opravdu moc vážně brát nelze, prostě to slouží jen pro pobavení, ač se film přece jen malinko snažil brát vážně. Přál bych klukům Turnerům, aby v sobě nadále neztráceli elán dělat filmy takovým stylem, jakým se prezentují, tedy nebýt nudní, ucouraní a nezábavní. 10/10 ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Námět o lovcích démonů, operujících už i přes internetovou síť, aby šli s dobou a mohli útočit na lidi přes jejich mobily, ještě sám o sobě nezní úplně špatně. To by ale nesměl dostat podobu přeplácaného béčkového slepence (byť se zjevně slušným rozpočtem a relativně kvalitními triky), který je inspirovaný kde čím od Krotitelů duchů po Pokemon Go a odehrává se ve světě bez pravidel, v němž se tudíž může stát prakticky cokoli, ale málokdy to přitom stačí k tomu, aby to bylo skutečně zábavné, vtipné, nebo napínavé. Postavy jsou otravné, herci průměrní a dialogy toporné. Sem tam nějaký hezký režijní nápad sice potěší, ale celkový dojem z veskrze chatrného zpracování bohužel nemá šanci přebít. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Mnohými opěvovaný debut bratří Roache-Turnerových mi vůbec nesedl. Wyrmwood mě extrémně nudil a otravoval svým hnusným nízkorozpočtovým CGI gorem. Chápu, že tvůrci pracovali s malým rozpočtem, ale já prostě kvůli těm odpudivým CGI efektům moderní low budget splatter horory nemohu ani cítit. Nekrotronicem si ale u mě toto bratrské duo svou reputaci trochu zlepšilo. Film stál evidentně více peněz, a i když je vizuál stále silně počítačový, tak ho tu zvládli dostat do pro mě únosné podoby. Co je ale hlavním pokrokem v jejich druhém celovečerním filmu, tak to určitě vymakanější a podstatně zajímavější příběh. Zatímco Wyrmwood se bere jako taková směsice Mad Maxe a Dawn of the DeadNekrotronic se dá zase považovat za jakýsi mix Ghostbusters s Constantinem. Tentokrát je to navíc oproti Wyrmwoodu víceméně čistá hororová komedie obsahující několik opravdu cool momentů a povedených nápadů, díky nimž jsem se těch 99 minut poměrně slušně bavil. Není to žádná pecka, ale své fanoušky si to rozhodně najde, i když si myslím, že uctívači Wyrmwoodu budou z Nekrotronica při nejmenším mírně zklamaní. Zábavná volovina na jedno zhlédnutí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nečumte do mobilů, posedne vás démon. A pekelným mocnostem řádícím na síti se musí přizpůsobit i lovci. Celkem slušná hlína, která sice mohla a měla být vtipnější a nahláškovanější, ale tvůrci to dohánějí solidním tempem a pravidelnými dávkami stříkající krve. Občas mi lezl na nervy vizuál a to především ve chvílích, kdy se děj přesunul do virtuálního prostředí, ale dalo se to přežít. Herecky jakž takž, ačkoliv co si budem povídat, Monica si tohle za rámeček nedá a Wenham už také pamatuje lepší časy. Ale ty méně známé tváře nezklamaly. Ušlo to, ale od Roache-Turnerů jsem čekal po Wyrmwoodu podstatně víc. 60% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Moje volání v DaemonRunneru tedy splněno, dočkal jsem se celovečeráku. Bohužel nemůžu dát plnou palbu, k té přece jen něco málo chybělo, ale i tak je to parádní jízda brutálních Krotitelů duchů, kteří se s démony opravdu neserou. Roache-Turner je moje spřízněná duše. 90% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké tri hviezdy. Váhal som aj nad dvomi, ale kvôli tomu, že technicky (efekty, kamera atď.) to bolo fajn, ponechávam takto. Je to taký z veľmi veľkej vzdialenosti chytený Matrix, Men in Black resp. ich novšia odnož R.I.P.D. len v low-cost prevedení. Krvi sa to nebojí, ale veľa jej nie je. Masky sú obstojné, pár vtípkov (režisér by si ich prial viac, ale to nevie), len tá kedysi božská Monica je tam nejako navyše a len akože chyták na divákov. Škoda, vedelo by to byť aj lepšie. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavnej mix Ghostbusters a Matrixu, samozřejmě v o dost lacinějším podání. I přesto si myslim že masky i pár efektů bylo povedenejch, dokonce i humor občas fungoval. Zajímalo by mě jak se jim povedlo do toho filmu dostat Monicu Bellucci a Faramira z Pána prstenů protože pro oba je to jednoznačně největší šílenost kariéry. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser australskeho skveleho zombie Wyrmwoodu prichadza s dalsim filmom,ktory uz nie je tak dobry,aj ked zase na druhej strane to nebolo ani zle,Nekrotronic je skor taka zabavna blbinka,v ktorej sa stale nieco deje,fakt nechyba akcia a clovek sa nenudi,no brat to ako horor v ziadnom pripade,bez atmosfery,napatia,lakaciek ci strachu to ani nejde,skor to funguje ako sci-fi komedia v style Krotitelov duchov,takze styri hviezdicky dam,ale velmi slabe a Monica Bellucci zjavne starne...:-) ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddychovka na způsob "krotitelů duchů" Nejvíc tam dělá samosebou MILFka Monča, tak + jedna hvězda za ňu 57% ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Technicky výborné Bčko, které každý prokrastinátor rád shlédne. Počítačové efekty až na pár momentů nerušivé, semtam nějaká krev nebo trošku stříleníčka. Herci odvedli dobrou práci. Nijak zvlášť nezaujme ve všech směrech. Co si z něj budu pamatovat je hezká tvář Caroline Ford. - Jo, to mě připomíná, že ke správnému Bčku tomu chybí sex nebo aspoň romantika. 50% ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Režisér s touto komedií zdařile navázal na svůj debut a mé srdce se opět rozplesalo . Když v cca  1 :15 :00 spustí song Can¨t take my eyes off you od Frankie Valliho , věděl jsem už najisto , že pod 5 hvězd jít nemůžu . No a mimochodem hraje tam Monica.. i když tu největší mrchu. U tohoto díla je opravdu navýsost vidět , že správný soundtrack má velkou moc a může filmu hodně pomoci nebo taky pěkně uškodit a tady se stala 1. možnost. ()

Reklama

Reklama