Reklama

Reklama

Inherit the Viper

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Príbeh o sestre s dvomi bratmi, ktorá riadi predaj drog vo svojom nehostinnom prostredí do momentu, kedy jej príčinou zomiera drogovo závislá žena. To naštartuje manžela nebohej, aby sa pomstil. Celý dej slušne zahraný, prebieha síce v svižnej, ale v pochmúrnej atmosfére, v nevľúdnom prostredí v jednej symetrii, prepadajúc sa do monotónneho stavu, až k záveru, kedy dôjde k nelogickému rozhodnutiu staršieho brata voči svojej sestre. V celku nič výnimočné a obzvlášť hodnotné. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Rodinka k pohledání - nejstarší brácha prodával drogy, ale nějak už zmoudřel a dal od toho ruce pryč; sestra je naopak svině, která jde přes mrtvoly a prodává to, komu se jí zachce; nejmladší je naivní a zatím ví hovno, ale pomalu tomhle světu přichází na kloub. No celý se to dost táhne, další věc je, že moc nechápu, jak by někomu mohl takovej byznys vycházet na venkově, resp. v malým městečku, kde se všichni znají. Další věc je dost zvláštní rozhodnutí nejstaršího bráchy v závěru filmu. No je tam víc takových ne úplně povedených věcí, ale zase je to režisérova prvotina, takže určitá nezkušenost se dá pochopit. Tak třeba někdy příště... ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Ponurý a i trošku utahaný příběh,kdy jedna rodina prodává fet,nejmladšího zasvěcují do byznysu,někdo umře a tak.Pokud to neuvidíte,o nic nepříjdete. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Už jsem chtěl zajásat, že má film hezký hudební doprovod, ale to jen na začátku dorostenec u táboráku hraje na kytaru. Zápletka je ve zkratce tato jestli jsem to dobře tedy pochopil: Josh Hartnett a Josie prodávaji opioidy jako rodinný byznys a jediný prostředek o obživě. Když se jeden obchod nepodaří rozhodne se Kip , že odejde. Ale to spustí sérii násilí a zrady včetně jeho mladšího bratra Bootse (Owen Teague).Tento kriminální thriller stojí hlavně na zdrcujících závěrech. Tohle je zrovna typ příběhu, který potřebuje být dobře vyprávěn a to scénárista ani režisér dobře neumí. má to neohrabané dialogy. Atmosféra je temná. Film se snaží přitáhnout pozornost k místním problémům a zaujmout dramatickými rodinnými prvky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama